Reklamcılar 'Kırmıızı Bölge'de buluştu

Hürriyet’in 2003’ten bu yana bu alandaki yaratıcılığı teşvik için düzenlediği Kırmızı Bölge ve Kırmızı Ödülleri’ne katılan, teşekkür plaketi alan İzmirli reklamcılar Yaşar Üniversitesi’ndeki özel gecede buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Reklamcılar 'Kırmıızı Bölge'de buluştu

Sergi öncesi gerçekleştirilen kokteylin ardından tören alanına gelen reklamcılar ve jüri üyeleri, teşekkür belgelerini Hürriyet Dünyası Bölgeler Koordinatörü İris Cıngı, Kırmızı Ödülleri Koordinatörü Gürül Öğüt, Hürriyet Ege Bölge Temsilcisi Deniz Sipahi, Reklam Grup Müdürü Gülümser Bubik ve Reklam Müdürü Ayşegül Öncan’ın elinden aldı.



FİKİR İZMIR’DEN ÇIKTI



Hürriyet Dünyası Bölgeler Koordinatörü İris Cıngı, bu yıl Kırmızı Bölge’nin 4’üncü senesi olduğuna dikkat çekerek, “İzmir’in ‘Kırmızı’ açısından çok ayrı bir yeri var. Biz 5 ayrı bölgede bunu değerlendiriyoruz ama İzmir’in yeri bambaşka. Kırmızı’nın fikri aslında İzmir’de doğdu. İzmirli reklamcı Murat Türkay’la aramızda yaptığımız küçük toplantıda sohbet esnasında oluşan bu fikirle başlayan yarışmamıza ilgi çığ gibi arttı. Ödül törenine dönüştü. İzmir bu özel yerini 4’üncü yılında hala koruyor. Çünkü bu yıl İzmir’den 3 reklam ajansımız ödül kazandı. Katılım adedi olarak da İzmir ikinci sırada yer aldı. İzmir’e bir kez daha buradan teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu. Kırmızı Ödülleri Koordinatörü Gürül Öğüt de bu yıl 11’incisi düzenlenen Kırmızı Ödülleri için toplam bin 330 reklamın değerlendirildiğini belirtti. Haberin devamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin