Refika Birgül hangi marka için yemek yapacak?

Ünlü şef Refika Birgül, mutfaktaki lezzet sırlarını İçim’in Youtube kanalında paylaşmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Refika Birgül hangi marka için yemek yapacak?

Birgül, özel hazırladığı tariflerle evde dondurma yapmanın püf noktalarını, hızlı ve kolayca yapılabilen İçim Şef Kremalı katmer ve badem soslu köftenin inceliklerini İçim takipçileriyle paylaşıyor. Özel formülü ile ana yemeklerden zeytinyağlılara, çorbalardan tatlı çeşitlerine kadar birçok yemeğin lezzet sırrı olan İçim Şef Krema’lı tariflerin her hafta yayınlanacak yeni bölümleri, İçim Şef ile Şeflerin Sırrı programından takip edilebilecek.



En bilindik yemeklerin ünlü şef Refika Birgül’e özel alternatif tarifleri ve yapımları da Youtube kanalında olacak. Her hafta yeni ve pratik bir tarifin paylaşılacağı serinin gelecek bölümlerinde pişirmeden, pratik şekilde yapılabilen cheesecake ve ev yapımı, tavuklu sosisin Birgül’e özel formülleri İçim Şef ile Şeflerin Sırrı programında yayınlanacak. Klasik yemeklere kendi yorumunu katan ünlü şef, fasulye ile mücver yapımı tarifi ile nasıl farklı ve lezzetli sonuçlar alınabileceğini İçim takipçileri ile paylaşacak.



Refika Birgül’ün de mutfaktaki en önemli yardımcılarından biri olan İçim Şef Krema’lı tarifler her hafta yeni bölümleriyle İçim’in Youtube kanalında yayınlanacak.


Etiketler youtube
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin