Rasim Ozan Kütahyalı ekranlara mı dönüyor?

Ertem Şener'den iddialara yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol
Rasim Ozan Kütahyalı ekranlara mı dönüyor?

Beyaz TV'de yayınlanan programda Boşnaklar hakkında söylediği sözler nedeniyle yolların ayrıldığı Rasim Ozan Kütahyalı'nin programa tekrar katılacağı iddia edildi.



Beyaz TV’deki Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarının yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Boşnakları rencide eden sözleri nedeniyle kanaldan gönderilmişti. Boşnak derneklerinin ve Boşnak asıllı vatandaşların tepkisini çekmeye devam eden ve sözleri nedeniyle 1 Şubat’ta hakim karşısına çıkacak olan Kütahyalı konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı.



Kütahyalı’nın programa geri dönmesini istediğini her fırsatta dile getiren ancak yönetimi ikna edemeyen Ertem Şener, eski yorumcusu ile olan görüntülerini sosyal medyadan paylaştı. Bu paylaşım “Kütahyalı programa geri mi dönüyor?” sorusunu akıllara getirdi.



Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnaklar ile ilgili tepki çeken sözlerinin ardından Sabah Gazetesi'ndeki yazılarına da son verilmişti.



Boşnaklar hala tepkili



Rasim Ozan Kütahyalı’nın programa döneceği mesajlarının ardından Boşnaklardan tepkiler geldi. Sosyal medyada “Bu şahsiyeti istemiyoruz” mesajları paylaşıldı.



Rasim Ozan Kütahyalı ekranlara mı dönüyor?Rasim Ozan Kütahyalı ekranlara mı dönüyor? - Resim : 2



Ertem Şener'den açıklama



Mesajlardan sonra Ertem Şener sosyal medyadan yeni bir açıklama yayımladı. Yayımladığı Rasim Ozan Kütahyalı videosunu da silen Şener, “23:30 BEYAZ FUTBOL’da beraberiz... Bu arada arkadaşlar Rasim Ozan’ın programa döneceği yönünde haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bizim tarafımızdan böyle bir açıklama yapılmamıştır” diye yazdı.



Rasim Ozan Kütahyalı ekranlara mı dönüyor? - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin