RADYO YAYINCILARI DERNEĞİ, 2005 YILININ EN İYİ RADYO VE RADYOCULARINI SEÇECEK

Radyo Yayıncıları Derneği (RAYAD), 2005 yılının en iyi radyo ve radyocularını seçecek. Her kategorinin birincisine Şubat ayında yapılacak törenle ödülleri verilecek.

Google Haberlere Abone ol
RADYO YAYINCILARI DERNEĞİ, 2005 YILININ EN İYİ RADYO VE RADYOCULARINI SEÇECEK

RAYAD'ın bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceği 'Radyonun Yıldızları Dinleyici Oylaması' için start verildi. Dinleyiciler, 1-30 Ocak 2006 tarihleri arasında www.rayad.org. tr sayfasında 23 kategoriden oluşan aday listelerine 1 ay boyunca oy verebilecek. 2005 yılının en iyi radyo ve radyocularının belirleneceği oylama sonuçlarına göre her kategorinin birincisine Şubat ayında yapılacak ödül töreniyle ödülleri verilecek.


Oylamada ulusal ve yerel radyoların yanı sıra radyo programcıları da yarışacak. Bu yıl aday listesine en iyi haber spikeri, en iyi çocuk programı ve en iyi tematik radyo kategorileri de eklendi.


En iyi radyo ve radyocuların belirleneceği tüm kategoriler ise şöyle:


En iyi Ulusal Radyo: Türkçe Müzik Dalında, Yabancı Müzik Dalında


En İyi Yerel Bölgesel Radyo: Türkçe Müzik Dalında (Ankara-İstanbul - İzmir), Yabancı Müzik Dalında (Ankara-İstanbul-İzmir), En İyi Haber Radyosu, En İyi Tematik Radyo, En İyi Liste Programı, En İyi Komedi - Show Programı, En İyi Kültür - Sanat Programı, En İyi Şiir -Sohbet Programı, En İyi Spor Programı, En Özgün Radyo Programı, En İyi Radyo Tiyatrosu, En İyi Haber Spikeri, En İyi Çocuk Programı, En İyi Radyo Cingılı, En İyi Reklam Spotu, 2005 Yılının En İyi Şarkısı. CİHAN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin