Radikal yazarı, Ahmet Hakan'ın 'intihar' yorumuna tepki gösterdi!

Radikal yazarı Alper Hasanoğlu, Ahmet Hakan'ın 'intihar korkaklıktır' sözünü köşe yazısıyla eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Radikal yazarı, Ahmet Hakan'ın 'intihar' yorumuna tepki gösterdi!

Radikal yazarı Alper Hasanoğlu, sosyal medya üzerinden yayınladığı video ile intihar ettiğini duyuran Mehmet Pişkin'le ilgili 'korkaklıktır' yorumunda bulunan Ahmet Hakan'a tepki gösterdi.



Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, 18 Ekim tarihli yazısının 'İntihara reddiye' başlıklı bölümünde intihar videosu yayınlayan Pişkin için, "Arkasında bir “veda görseli” bırakarak intihar eden o genç adama özenen ve özenti yaratanlar için gelsin: İntihar korkaklıktır. İntihar cesaretsizliktir. İntihar yenilgidir. İntihar acımasızlıktır" demişti.



Radikal yazarı Alper Hasanoğlu, Hakan'ın bu sözlerini köşe yazısıyla eleştirdi. Hasanoğlu yazısında, Hakan'ın sözlerini doğru bulmadığını dile getirerek, "İntihar Ahmet Hakan'ın iddia ettiği gibi yenilgi, cesaretsizlik, korkaklık değildir kesinlikle. Keşke öyle yazmasaydı Ahmet Hakan. Çünkü ölen genç adamın bir ailesi var. Ve sevdikleri oğullarıyla ilgili, özellikle o öldükten sonra, korkak, cesaretsiz, anormal olduklarını okumak istemezlerdi sanırım. Hele cinayet işlemiş olduğunu düşünmeyi kesinlikle istemezlerdi sanırım" ifadelerine yer verdi.



İşte, Alper Hasanoğlu'nun o yazısı:



Ahmet Hakan'ın yazısını okumak için tıklayın...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin