PUBLIK'e yeni 'Head of Operations'

Dijital ajansın operasyon faaliyetlerini hangi isim yürütecek?

Google Haberlere Abone ol
PUBLIK'e yeni 'Head of Operations'

Sosyal medya reklam satış ve optimizasyonu faliyetlerine odaklanmış dijital ajans PUBLIK’te, operasyon faliyetlerini yürütecek isim, Olcay Özkan oldu.



12 yılı aşkın sürelik marka yönetimi ve ürün geliştirme deneyimine sahip Olcay Özkan, PUBLIK’te tüm Operasyon ekibini yönetecek ve ürün geliştirme faliyetlerine odaklanacak.



2011 yılından bu yana Mediacom’da P&G account’u Dijital Strateji ve Inovasyon Direktörlüğü görevini üstlenmiş olan  Özkan, daha önce Doğuş Medya Grubu Proje ve Event faliyetleri yöneticiliği ve 2008 yılında Virgin Radio tüm kuruluş faliyetlerini yönetme görevlerini üstlendi.



Olcay Özkan, PUBLIK’in sürdürülebilir karlı büyüme hedefleri doğrultusunda, 200’den fazla müşteriye verilen operasyon hizmeti faliyetlerinin sağlıklı yürütülmesini sağlayacak, ayrıca portföye katılacak yeni ürünlerin reklamverenle sağlıklı bir şekilde buluşmasına katkıda bulunacak.



Ortadoğu Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği mezunu olan Olcay Özkan, kendine ait fm34 ve byGo.me isimli girişimleri de yönetiyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin