PRO PR Ödülü Türkiye'den Zehra Güngör'e verildi!

Dünyanın farklı ülkelerinden halkla ilişkiler uzmanlarına 2012'den bu yana verilen PRO PR ödülüne bu yıl Türkiye'den Dr. Zehra Güngör layık görüldü.

Google Haberlere Abone ol
PRO PR  Ödülü Türkiye'den Zehra Güngör'e verildi!

Aralarında Avrupa'nın ve bölgenin ünlü halkla ilişkiler uzmanlarının da bulunduğu PRO PR Ödülleri Uluslararası Jürisi'nin Türk iletişim uzmanı STAGE İletişim Danışmanlığı kurucusu Dr. Zehra Güngör'e verilme nedeni olarak halkla ilişkiler mesleğinin Türkiye'de ve dünyada gelişmesine katkıları gösterildi.



Halkla İlişkiler alanında çalışan bireylere verilen  PRO PR ödülleri için jüri önce bu alanda faaliyet gösteren adayları önerdi. Ardından jürinin kişilerin mesleki analiz, medya raporları ve diğer ölçümlere dayanarak verdiği karara göre Türkiye'den Dr. Güngör 2018'de ödülün sahibi oldu.



2014 yılında Türkiye'den PRO PR Ödülü'nü Türk iletişiminin tanınmış ismi Betul Mardin almıştı.



PRO PR ödülleri, dünya üzerinde halkla ilişkiler alanında yerel ve global düzeyde mesleği en iyi şekilde tanıtan ve doğru algılanmasını sağlayan kişilere veriliyor.



2012'de PRO PR Konferansları'nın onuncu yıldönümünde verilmeye başlayan ödüllerin bir başka özelliği de projelere verilmediği için adayların para ödemediği ve onların aday gösterildiği bir ödül olması. Bu yıl PRO PR ödülleri dünyanın farklı ülkelerinden 23 halkla ilişkiler uzmanına verilecek.



PRO PR Ödülleri kazananlara 13 Nisan 2018'de Sırbistan'ın Zlatibor şehrinde 16.  PRO PR Konferansı'nda verilecek.



The PRO PR Ödülleri, Novi Sad Akademisi öğrencileri tarafından yaratılan üç ayrı yeni kategori de belirledi. Viyon Şehir, Vizyon yönetici ve PRO PR Infigo Ödülleri.  Bu kategorilerin kazananları ise 28 Şubat'ta açıklanacak.



 



Dr. Zehra Güngör kimdir?



Kendi halkla ilişkiler danışmanlığı şirketini kurmadan önce Dr. Güngör, 20 yıl ekonomi gazeteciliği yaptı. Üç kez Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından yılın gazetecisi seçildi. New York'ta McGraw-Hill yayınlarında gazetecilik yaptı. 2014'te Uluslararası Halkla İlişkiler Derneği IPRA'nın dünya başkanı oldu. Halen STAGE İletişim şirketini yönetiyor, Okan Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde ders veriyor. Dr. Güngör; Türkiye Halkla İlişkiler Derneği TÜHİD üyesi, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği KAGİDER'in kurucu üyesi ve başkan yardımcısı.



 


Etiketler zehra güngör
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin