Press TV muhabirinin öldüğü kazanın tutanağı ortaya çıktı!

İran televizyonu Press TV’nin muhabiri Serena Shim’in yaşamını yitirdiği Suruç’taki kaza ile ilgili Jandarma’nın hazırladığı kaza tespit tutanağına Hürriyet ulaştı.

Google Haberlere Abone ol
Press TV muhabirinin öldüğü kazanın tutanağı ortaya çıktı!

Savcılık soruşturma dosyasına giren tutanakta, Shim'in içinde bulunduğu araç kusurlu görüldü. Tutanakta kazaya karışan beton mikseri şoförü Şükrü Salan'ın ise kusurunun olmadığı belirtildi.



Lübnan asıllı Amerikan vatandaşı gazeteci Serena Shim ve Judy İrish'in kullandığı otomobil, merkezi İstanbul'da bulunan bir şirkete ait beton mikseri ile çarpıştı. Çarpışma sonrası muhabir Shim'in yaşamını yitirdiği kazada kameraman İrish ise yaralandı. 2 çocuk annesi Shim, kazadan iki gün önce canlı yayında, MİT'in kendisini ajan olmakla suçladığını ve tutuklanma tedirginliği yaşadığını söylemişti. Shim'in bu açıklamasından sonra yaşanan kaza ile ilgili tartışmalar farklı bir boyut kazandı.



Olay sonrası savcılık soruşturma başlattı. Soruşturma dosyasına gire 'Trajik Kazası Tespit Tutanağı'na ise Hürriyet ulaştı. Haberin devamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin