Popüler kanallara 'kilit' atama

Turner Broadcasting Türkiye'de önemli bir atama gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
Popüler kanallara 'kilit' atama

Global medya şirketi Turner Broadcasting, Esti Pekdemir'in atanması ile Pazarlama ve Halkla İlişkiler Direktörü pozisyonunda kilit bir değişimi duyurdu.



Pekdemir bu pozisyonda, Turner portföyü içinde yer alan çocuk kanalı Cartoon Network'ün, ve Turner portföyünde bulunan diğer kanalların da tüm Pazarlama faaliyetini yönetecek. Pekdemir, bunun yanısıra  grubun tüm  pazarlama ve halkla ilişkiler süreçlerinin yönetimini de üstlenecek.



Daha önce Saatchi & Saatchi ve Havas Grubu'nda çalışan Esti Pekdemir, Ocak 2012 ile Haziran 2015 arasında Disney Channel'ın tüm pazarlama faaliyetlerini yürüttü. 



Popüler kanallara 'kilit' atama



Yeni atanma ile ilgili olarak, Turner Broadcasting System Türkiye, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Yunanistan ve Kıbrıs Genel Müdürü Tarek Mounir "Esti Pekdemir, Turner Türkiye'nin Pazarlama ve İletişim faaliyetlerini bir sonraki düzeye taşıyacak becerilere ve bilgiye sahip. Kendisi, müşteri tarafında, ajans tarafında ve global şirketlerde çalışmış birisi olarak çok yönlü bakış açısına sahip. Pazarlama stratejisi konusunda da mükemmel bir iş sezgisi ve deneyimine sahip olduğundan, Turner ailesine katıldığı için çok memnunuz" dedi.



Turner International Hakkında



Turner Broadcasting System International Latin Amerika, Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya Pasifik'te, CNN, TNT, Cartoon Network, and Turner Classic Movies dahil olmak üzere, ana TBS markalarının sürümlerini ve de ülkeye ya da bölgeye özgü  ağ ve işleri yönetiyor. Ücretli ve Ücretsiz TV kanalları ve Internet-tabanlı hizmetler sunuyor ve çeşitli üçüncü taraf medya şirketlerinin ticari ortağıdır. Time Warner'ın küresel erişimini genişletmek için Warner Bros. ve HBO ile işbirliği yapıyor. TBS 200'ü aşkın ülkede 37 dilde 32 markayı sunan 170 kanalı işletiyor. Turner Broadcasting System International, Time Warner'a ait bir şirket olan Turner Broadcasting System, Inc. (TBS)'a bağlı bir firma.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin