Popüler dizi 4 dalda aday

'Paramparça'nın jenerik şarkısı 4 dalda aday oldu.

Google Haberlere Abone ol
Popüler dizi 4 dalda aday

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği ve yayınlandığı günden bu yana başarılı bir reyting grafiği çizen 'Paramparça’nın şarkısı ‘Su Gibi Gözlerin’, 21. Kral Türkiye Müzik Ödülleri’nde 4 dalda aday adayı gösterildi.



4 FARKLI KATEGORİDE YARIŞACAK



Sözlerini İntizar’ın yazdığı ve seslendirdiği, müziğini Ayşe Önder’in yaptığı ‘Su Gibi Gözlerin’de dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya da dizinin ve klibin yönetmeni Cevdet Mercan’a ait olan şiiri seslendirdi.



‘Su Gibi Gözlerin’, ‘En İyi Dizi Müziği’, ‘En İyi Şarkı’, ‘En İyi Kadın Sanatçı’ ve ‘En İyi Klip’ dallarında aday olmak için ön oylamaya sunuldu.



OYLAMAYI HALK YAPACAK



Müzik konusunda uzman 200 kişilik jüri ve halkın vereceği oylarla belirlenecek adaylık için internet üzerinden, ‘ktmo.kralmuzik.com.tr’ adresinden 1 Mayıs 2015 tarihine kadar oylama yapılabilecek.



ÜÇ GÜNDE 1.5 MİLYON KİŞİ DİNLEDİ



Sosyal medyada yayınlandığı ilk üç günde 1.5 milyon kişi tarafından tıklanarak rekor kıran ‘Su Gibi Sözlerin’ bugüne kadar sadece dizinin resmi youtube hesabından 12 milyona yakın izleyiciye ulaştı. iTunes’de ise şarkı ve cep telefon melodisi olarak en çok indirilen içerik oldu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin