Popüler çizgi filmler geri döndü! Kidz TV yeni sezona başlıyor!

Popüler çizgi filmler Kidz TV ekranlarında olacak.

Google Haberlere Abone ol
Popüler çizgi filmler geri döndü! Kidz TV yeni sezona başlıyor!

Çocuk ve gençlik dizileri yayınlayan Kidz TV,yeni yayın dönemine giriyor.



Eylül ayı itibariyle Heidi, Lassie, Pocoyo, Arı Maya, Dinofroz, Jonalu, Rusty Knight, H2O, Mi High gibi popüler yapımlar Kidz ekranlaında olacak.



Esra Oflaz Güvenkaya, yönetiminde bir MCD kuruluşu olan Kidz TV, Türksat 4A Uydu, D-Smart 129. Kanal, Teledünya 171. Kanal, Tivibu 117.Kanal ve Tivibu web’den yayın yapıyor.



Esra Oflaz Güvenkaya yeni sezon için, "Çocukluğumuzun en sevilen kült çizgi dizileri Heidi, Lassie, Arı Maya yeni nesil çocuklarımızla tanışmak için geri döndü" açıklamsını yaptı.



İşte Kidz TV'de yayınlanacak çizgi dizilerden bazılar



Heidi



İsviçre’nin meşhur Alp Dağları’nda güzel bir küçük kız. Teyzesi 5 yaşındaki Heidi’yi, daha önce hiç tanışmadığı dedesine getirir. Acaba dedesi bu sevimli ama bir o kadar da muzip olan torunu Heidi’ye alışabilecek midir? Yeni arkadaşı çoban Peter ve dedesine zor anlar yaşatsa da muziplikleri, sakarlıkları ve hiç bitmeyen neşesiyle Heidi etrafına mutluluk saçmaktan geri kalmaz ve bütün köyün sevgisini kazanır.



Arı Maya



Meraklı ve maceracı yapısıyla ünlü bir bal arısı...Öğretmeni bayan Kasandra’nın uyarılarını pek de dikkate almayan Maya, arkadaşı Willie ve çekirge Filip ile çevresindeki dünyayı keşfe çıkarken birçok tehlikeli olayla karşılaşıyor. Bu yaramaz ama sevimli küçük bal arısının hikayesini anlatan, unutulmaz çizgi dizi klasiği Arı Maya Kidz’de.



H20



Üç sıkı arkadaş; Emma, Cloe ve Rikky tekneleri bozulduğu için bir adaya sığınırlar. Burada başlarına gelen esrarengiz olay 3 arkadaşın hayatını sonsuza kadar değiştirecektir. Denizkızına dönüşen kahramanlarımız sahip oldukları süper güçleri kontrol etmeye çalışırken bir yandan da bu durumu ailelerinden gizlemeye çalışacaklardır. 



JONALU



Fare Joe, Naya ve uğurböceği Paul ile tanışmaya hazır olun. Her gün yaşadıkları küçük delikten dışarı çıkıp evin altını üstüne getiren bu üç küçük arkadaş; okul öncesi çocukları birlikte dans edip, şarkılar söylemek için ekran başına bekliyorlar. 



 


Etiketler çizgi film
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin