Popüler 3 dergi artık yeni adreslerinde!

Otomobil, teknoloji ve futbol alanlarının popüler dergileri yayın hayatına Lift Content Factory ile devam edecek.

Google Haberlere Abone ol
Popüler 3 dergi artık yeni adreslerinde!

İngiltere'nin Haymarket Group yayın kuruluşuna ait olan ve 2005 yılından bu yana Türkiye’de Turkmedya bünyesinde yayınlanan dünyanın en eski otomobil dergisi Autocar, teknoloji dergisi Stuff ve yine futbol endüstrisinin etkili dergisi FourFourTwo, 1 Şubat 2015 itibariyle Lift Content Factory bünyesi altında yayın hayatına devam edecek. 



Turkmedya ve Lift bir süredir temaslarda bulunarak söz konusu lisanslı dergilerin yayın hayatına Lift bünyesinde devam etmesi konusunda bir mutabakata vardı.



Turkmedya’nın 2015 stratejik planı çerçevesinde kendi yarattığı, lokal markalar olan yayınlara yönelik yatırımlarına ağırlık vermesi ve Lift’in Ocak 2012’den bu yana sürdürdüğü Campaign Türkiye'nin yayıncılığını da kapsayan HaymarketGroup ile uzun yıllardır süren işbirliği sebebiyle bu karar alındı.



2015’te Türkiye’de 10’uncu kuruluş yıldönümlerini kutlamaya hazırlanan yayınların aylık dergi formatının yanı sıra birer içerik ve etkileşim platformu olarak dijital ile mobil mecralarda da yayınlanmaları, markaları farklı segmentlerde tüketicilerle buluşturan etkinlikler gerçekleştirmeleri planlanıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin