Popüler markalar Golin İstanbul'u seçti

İletişim ajansının portföyüne yeni markalar eklendi.

Google Haberlere Abone ol
Popüler markalar Golin İstanbul'u seçti

Dünyanın popüler iletişim ajanslarından Golin ile Türkiye'nin önemli iletişim danışmanlığı şirketlerinden Rekta İletişim Danışmanlığı işbirliği ile Mayıs 2015’te oluşturulan Golin İstanbul ofisi, müşteri portföyünü geliştirmeye devam ediyor.



Avrupa’nın en büyük gayrimenkul geliştirme firmalarından Homes ile çalışmaya başlayan Golin İstanbul, firmanın Çeşme’deki ilk lüks rezidans projesi Sea Homes Paşalimanı’nın iletişim danışmanlığını üstlendi.



Moda sektörünün köklü markalarından Mudo’nun “Mudo’da Değişim Başladı” projesi kapsamında Gamze Saraçoğlu Kreatif Direktörlüğü’nde yenilenen Mudo Collection ve Maid In Love markası ile gerçekleştirilen Maid in Love x Mudo FTS64 kapsül koleksiyonu iletişim çalışmaları da Golin İstanbul tarafından yürütülmeye başlandı.



Türk tekstil ve moda dünyasının önemli markalarından Gizia ile de çalışmaya başlayan Golin İstanbul, Gizia’nın 28 Türk tasarımcının ilk kez aynı çatı altında buluştuğu projesi Gizia Gate’e PR ve sosyal medya hizmeti vermeye başladı.



Perakende sektörünün güçlü oyuncusu ve genç giyimin öncü markası Oxxo ile İstanbul Moda Akademisi de Golin İstanbul ile çalışmaya başladı. Ayrıca kısa sürede Türkiye’nin en büyük online kadın ayakkabısı satış platformu olan istebuayakkabi.com da Golin İstanbul’un hizmet vermeye başladığı markalardan biri oldu.



Golin’in en güçlü yanlarından dijital PR ve sosyal medya alanında da gerçek zamanlı pazarlama iletişimi aracı “The Bridge” ile fark yaratan Golin İstanbul, Astoria AVM ile New York Fries markalarına sosyal medya danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin