Polemik kızıştı! Ertuğrul Özkök'ten Salih Tuna'ya: 'Üçüncü yazıyı yazdı bir türlü gidemiyor'

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, geçtiğimiz Cumartesi günü 'Veda yazısı' yayımlanan Salih Tuna'nın köşe yazılarına devam etmesini eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Polemik kızıştı! Ertuğrul Özkök'ten Salih Tuna'ya: 'Üçüncü yazıyı yazdı bir türlü gidemiyor'

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ün, geçtiğimiz Cumartesi günü 'Veda yazısı' yayımlanan Salih Tuna'nın, bir gün sonra kaleme aldığı yazıda "AKP'li fırıldıklar ayrılmama çok sevindi" ifadesini eleştirmesiyle başlayan tartışma büyüyor.



Özkök, "Yeni Şafak'a veda ederim ha' diyen Salih Tuna, hangi AKP'li fırıldaktan bahsediyor, o kadar çok var ki" diye sormuş, Tuna ise, "'Erdoğan'dan çok Erdoğancı' şeklindeki şarlatanlıkları yok mu? Daha evvel de 'fitne çıkartmayın' diyerek fitne çıkartıyorlardı' diyorum. Ertuğrul Beyciğim bu ifadeden, 'Erdoğan'dan çok Erdoğancı şaklaban' diyor' sonucunu çıkartmış. Bu arada ben de tebrik ederim Ertuğrul Beyciğim, anlama kapasitenizi bayağı geliştirmişsiniz" diyerek karşılık vermişti.



Son olarak Ertuğrul Özkök,  "İntikam peşinde koşan güç sahibine bir kelam" başlığıyla yayımlanan yazısında "O Ses Türkiye, ses ver artık Salih Tuna'ya. Üçüncü yazıyı yazdı ama o ses bir türlü gelmiyor. Tabii o da bir türlü gidemiyor" dedi.



İşte Özkök'ün o yazısı


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin