Perdeleri Shakespeare'nin oyunuyla açtı

BBT'de yeni sezon başladı.

Google Haberlere Abone ol
Perdeleri Shakespeare'nin oyunuyla açtı

Bakırköy Belediyesi Tiyatroları, 2015-2016 sezonunu İngiliz Yönetmen Tim Supple’nin yönettiği W. Shakespeare’nin ‘Yanlışlıklar Komedyası’ oyunu ile perdelerini açtı.



Yunus Emre Sanat Merkezi’nde düzenlenen sezonun ilk oyununa Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun yanı sıra çok sayıda ünlü tiyatrocu isim katıldı.



Tiyatro gösterisi öncesi düzenlenen basın toplantısında Yönetmen Tim Supple ve Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.



'TİYATROYLA İLGİLİ YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ'



'Bakırköy Belediyesi Tiyatroları'na güzel bir açılış yaptık' diyen Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, “Biz 2015-2016 sezonunun bütün İstanbul halkına hayırlı olmasını diliyoruz. Bakırköy Tiyatroları'nın 25 yıllık geleneğinde çok önemli başarılara imza attı. Türk insanının yakından takip ettiği tiyatroların arasında yer alıyor. Bu sezonda yaptığımız çalışmalara tüm hızıyla devam edeceğiz. Bakırköy Tiyatroları'nda yapılan yenilenmeyle arkadaşlarımız çalışmalarını her geçen gün artırarak devam edecekler. Biz Bakırköy Belediyesi olarak tiyatroya desteklerimizi sürdüreceğiz. İlk oyunumuzu uluslararası bir sanat yönetmeni ile yapıyoruz. Bakırköy Belediye Tiyatroları çok güzel bir oyunla perdelerini açıyor” dedi.



'SANATIN GÜCÜ ÜLKEMİZDE BİRLEŞTİRİCİ OLACAK'



Bakırköy Belediyesi Tiyatroları'nın güzel eserlere imza attığını ve insanları rahatlattığını dile getiren Başkan Kerimoğlu, “Türkiye içinde bulunduğu toplumsal uzlaşısını, barışını, huzurunu kaybettiği bu dönemlerde sanatın gücü birleştirici olacağına inanıyoruz. Bu oyunun ülkemizde olumlu bir mesaj olacağını düşünüyoruz” diye konuştu. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin