Pazarlamanın 'en iyisi' olmak için ek süre!

Pazarlamanın önemli isimlerini bir araya getiren ve Doğrudan Pazarlama sektörünün 'En İyi'lerini belirleyen DPİD Ödülleri için son başvuru tarihi ertelendi.

Google Haberlere Abone ol
Pazarlamanın 'en iyisi' olmak için ek süre!

Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği (DPİD) tarafından 7 yıldır geleneksel olarak düzenlenen DPİD Ödülleri 2014 yılında da aralık ayında düzenlenen bir törenle sahiplerini bulacak. 



'Doğrudan Sonuca Gidenler Buraya' sloganı ile başlayan ödül başvuruları için son tarih 3 Kasım 2014 saat 17.00 olarak uzatıldı. Her yıl başvuran yüzlerce ajans ve projenin arasından sektörün 'en iyi'lerinin ödüllendirildiği törene yoğun katılım bekleniyor.



Doğrudan Pazarlama Ödülleri'nde, Etkinlik Pazarlaması, İnteraktif Pazarlama, Satış Noktasında ve Sahada Pazarlama ile Veritabanına Dayalı Pazarlama ana kategorilerinde projeler ödüllendirilecek. Ana kategorilerin yanı sıra özel kategorilerde de Entegre Doğrudan Pazarlama Kampanyası, En Yaratıcı Doğrudan Pazarlama Uygulaması ödülleri de sahiplerini bulacak.



İYİ FİKİRLER NEDEN ÇEKMECEDE KALSIN!



DPİD Ödülleri 2014'ün en ilgi çeken özel kategori bölümü ise 'Çekmecede Kalmış İşler' olacak. Yaratıcı, yenilikçi, marka stratejisine uygun olan fakat çeşitli nedenlerle hayata geçemeyen proje önerileri, 'Çekmecede Kalmış İşler ödülü'nü alacak.



DPİD Ödülleri ana jüri üyeleri; 'yaratıcılığı güçlü projeleri hayata geçirirken en cesur davranan reklamvereni' de 'En Cesur Müşteri özel' kategorisinde ödüllendirecek. Bu kategoride başvuru alınmayacak.



DPİD Ödülleri katılım yöntemi ve materyalleri www.dpid.org.tr ya da www.dpodulleri.org adlı sitelerden öğrenilebilecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin