Pazarlama dünyası ME Talks'ta buluşuyor!

Profesyoneller pazarlama deneyimlerini gençlerle paylaşıyor.

Google Haberlere Abone ol
Pazarlama dünyası ME Talks'ta buluşuyor!

Reklamverenler Derneği üyelerinin, genç iletişim ve pazarlama profesyonelleriyle pazarlama deneyimlerini paylaşacağı M.E. Talks etkinliklerinin ilki, 23 Şubat Perşembe 19.00'da Kolektif House’ta gerçekleştiriliyor. Etkinliklerin ilk konuğu ise Unilever Türkiye, Ev Bakım Kategorisi Başkan Yardımcısı ve Unilever Türkiye Yönetim Kurulu üyesi Kamuran Uçar olacak.



Reklamverenler Derneği'nin pazarlama deneyimleri paylaşım buluşmaları M.E. Talks etkinliklerinin ilki, 23 Şubat Perşembe günü, 19.00'da Kolektif House Sanayi'de düzenlenecek. Her ayın son perşembe günü gerçekleştirilecek olan M.E. Talks, sektörün önde gelen isimlerininin tecrübeleri ve hikayeleriyle genç iletişim ve pazarlama profesyonellerine ilham vermeyi amaçlıyor.



23 Şubat Perşembe günü başlayacak olan M.E. Talks'ın ilk konuşmacı konuğu ise Kamuran Uçar olacak. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği’nden yüksek lisansla 1996 yılında mezun olan Uçar, Unilever’deki kariyerine 1999 yılında başladı. Yıllar içinde yerel ve global bir çok çalışmaya liderlik yaptı. Uçar 2016 yılı itibarıyla, Unilever Türkiye Ev Bakım Kategorisi Başkan Yardımcısı, Unilever Türkiye, Rusya, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta Asya ve Kafkasya, Ev ve Kişisel Bakım Kategorileri Başkan Yardımcısı ve Unilever Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürmektedir.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin