Pazar röportajları kitap oldu!

Türkiye ekonomisine yön veren şirketlerin ‘sosyal sorumluluk’ projeleri ‘Sosyal Sorumluluk Okulu’ adıyla kitap oldu.

Google Haberlere Abone ol
Pazar röportajları kitap oldu!

Gazeteci Dr. Aylin Löle, ‘Kurumsal Vatandaş’lığıyla örnek olan şirketleri Sosyal Sorumluluk Okulu’ adlı kitabında buluşturdu.



Akşam Gazetesi ekonomi muhabiri Dr. Aylin Löle’nin her Pazar yayınlanan röportajlarından derleyerek bir araya getirdiği Türk Telekom sponsorluğunda çıkan kitapta Akfen Holding, Citibank, Coca-Cola İçecek, Doğuş Otomotiv, IC Holding, İş Bankası, Limak Holding, Migros, Novartis, PepsiCo ve Türk Telekom olmak üzere 30 şirketin sosyal sorumluluktaki yol haritalarına yer veriliyor. Urban Kitap’tan yayınlanan Sosyal Sorumluluk Okulu, 191 sayfa. Löle’nin ‘Kurumsal Vatandaş’ adında sosyal sorumlulukla ilgili bir kitabı daha bulunuyor.



Dr. Aylin Löle kimdir?

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Basın Ekonomisi ve İşletmeciliği konusunda yüksek lisans yaptı. Yine Marmara Üniversitesi’nde Basın Ekonomisi ve İşletmeciliği alanında doktora çalışmasını 2012 yılında tamamladı. 1995 yılında Dünya Gazetesi’nde başladığı gazeteciliğe sırasıyla Kanal E Televizyonu, Business Week, Capital, Power Dergisi ve Vatan Gazetesi’nde devam etti. CNBC-e Business’da yazıları yayınlandı. Platin Dergisi’nin 2 yıl boyunca Yazı İşleri Müdürlüğü görevinde bulundu. 2007 yılından beri Akşam Gazetesi’nin ekonomi servisinde çalışmaya devam ediyor. Akşam Gazetesi’nin ekonomi sayfalarında 3.5 yıldır her pazar yayınlanan ‘Sosyal Sorumluluk’ adlı bölümü hazırlıyor. 2008 yılında MÜSİAD yılın ekonomi kulisi yazısı ödülünü kazanan Löle’nin 2005 yılında TOBB sponsorluğunda, İş’te Kadının Gücü, 2011 yılında Limak Holding ve Turkcell sponsorluğunda çıkan ‘Kurumsal Vatandaş’ iki kitabı daha bulunuyor. Halen Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde devam eden ‘Sosyal Sorumluluk Okulu’nun da program koordinatörlüğünü yürütüyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin