'Paranın içinde doğdum ama 'sonradan görme' dediler'

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Ömür Gedik'in sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
'Paranın içinde doğdum ama 'sonradan görme' dediler'

Zayıflık takıntısı yüzünden geçen yıl ölümden dönen İrem Derici, zor günleri arkasında bıraktı, hayatında yeni bir sayfa açtı. Ünlü şarkıcı, Bodrum’da Ömür Gedik’in sorularını yanıtladı, ilginç itiraflarda bulundu.



Ömür GEDİK / HÜRRİYET



PARANIN iÇiNE DOĞDUM AMA “SONRADAN GÖRME” DEDiLER



◊ Sektördeki algın konusunda mutsuzlukların var mı?



- Bu sektöre girdiğinde insana belli sıfatları yapıştırıveriyorlar. Bana “sonradan görme” dediler mesela. Ben paranın içine doğdum oysa. Babam hiçbir şeyimi eksik etmedi. Ama hayatta hep işaretlere inanırım.



◊ Ne gibi işaretler bunlar? Hayat değiştiren türden mi?



- Evet. İlk güzel konser paramla gittim tektaş aldım. 3 gün takabildim Ömür. Olmuyor benim elimde, durmuyor, sırıtıyor. Gümüşler, Bodrum yerlisi takıları oluyor bana. Kendimi kötü hissettim, çıkarttım, kutuya koydum. 2 sene sonra Akaretler’de bir eve taşındım. Bekarım, yalnızım. Eşyalarımı yerleştiriyorum. Bir telefon çaldı. Çağrı Telkıvıran, “Sana bir şarkı attım bakar mısın?” dedi. Mail’i açtım, başlığı “Tektaş”. Tam o sırada kolilerden aldığım o tektaş düştü. Allah dedim.



◊ Vay, merak ettim şimdi. Heyecanlı bir kısa film senaryosu gibi anlattığın...



- Çağrı’ya fiyat ver dedim, “30 bin” dedi. 2 sene öncesinin fiyatı. Yüzüğü aldığım yeri aradım. 45 bine almıştım ama pırlanta satarken değer kaybedermiş, ne bileyim. Yatırım değil batırım yani. Yüzüğü 30 bine geri verdim, parayı Çağrı’ya yolladım. Ama işte ömürlük bir tektaşım oldu. Bu yüzden bana ne paradan...



◊ Totemlerin var mı?



- Olmaz olur mu... Büyük bir konser teklifi alırız. Olacak mı diye gerginizdir. Uçağa binerken “uçakta herhangi bir menüde humus varsa olacak bu iş” derim. Totem yaptım diye uçağı ayağa kaldırırım. Hostesin elinde tepsiyle “humus var İrem hanım” diye koşturduğunu bilirim.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin