'Paramparça'da dikkat çeken sahne! Nazım Hikmet'le ilke imza atıldı

Star TV'de ekrana gelen dizinin dün akşamki bölümüne Nazım Hikmet'in şiiri damga vurdu.

Google Haberlere Abone ol
'Paramparça'da dikkat çeken sahne! Nazım Hikmet'le ilke imza atıldı

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği Star dizisi 'Paramparça'nın dün akşam yayınlanan 35. bölümünde, Türk edebiyatının Mavi Gözlü Dev'i Nazım Hikmet anıldı. Usta şairin 'Sen Benim Sarhoşluğumsun' adlı şiiri ilk kez Hırvatça'ya çevrildi ve Barış Falay tarafından Türkiye televizyonlarında ilk kez Hırvatça seslendirildi.



Dizide, Harun karakterini canlandıran Barış Falay'ın Hırvatça seslendirdiği "Sen benim sarhoşluğumsun. Ne ayıldım, ne ayılabilirim, ne ayılmak isterim" dizeleri dikkat çekerken, 'Paramparça' #kerimanyalıda hashtag'iyle de sosyal medyanın Türkiye gündeminde bir numaraya yükseldi. 



"'Paramparça'da dikkat çeken sahne! Nazım Hikmet'le ilke imza atıldı" Galerisine Göz At



TEV'E DESTEK



Endemol Shine Türkiye, eserleri 50'den fazla dile çevrilen Nazım Hikmet'in, 50 adet eserini TEV’in Ankara'da yeni açılan Özel Sedef Ölçer Kız Öğrenci Yurdu'na iletilmek üzere Türk Eğitim Vakfı'na bağışladı. 



Kitapları teslim alan, TEV Genel Müdürü M. Yıldız Günay ve TEV Genel Müdür Yardımcısı Güsel Bilal, bu desteklerinden dolayı Endemol Shine Türkiye yönetimine teşekkürlerini , 'Paramparça' dizisine de başarı dileklerini iletti.



'Paramparça'da dikkat çeken sahne! Nazım Hikmet'le ilke imza atıldı



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin