'Para toplayıp bu şahsı susturalım!'

Cem Küçük’ten Saymaz’a yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol
'Para toplayıp bu şahsı susturalım!'

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, Hürriyet Muhabiri İsmail Saymaz’a beklenen cevabı sonunda verdi.



Saymaz’a karşı 10 bin lira tazminat ödemeye mahkum edilen Küçük’ün parayı bir türlü yatırmaması sonrası, olay İsmail Saymaz tarafından sosyal medyada sık sık dile getiriliyordu.



Küçük, dünkü köşe yazısında davayı kaybettiğini kabul etse de parayı yatırmadığı iddialarının doğru olmadığını söyledi.



İsmail Saymaz’a kendince FETÖ göndermesi yapan Küçük, ünlü gazeteciyi ayrıca hükümete yakın bir gazetede çalışıp muhalif tavır içine girmekle suçladı.



Sivri dilli köşe yazarı yazısının son kısmında ise hükümete yakın diğer yazarlara seslenerek ortak para toplayıp İsmail Saymaz’ı susturma önerisinde bulundu.



İşte, o yazıdan ilgili bölüm:



Bu utanması olmayan şahıs benden tazminat kazandı, doğru. Ama kendi seviyesindeki trollere doğru bilgi vermediği için aklınca eğleniyor. Hâlbuki kazandığı tazminat dosyası İstinaf’ta. Avukatlarım parayı yatırdı. 17.07.2019 tarihinde bu şahsın avukatları (FETÖ’cü büyük iş adamlarının da avukatları) paranın kendilerine ödenmesini istemişler. İcra müdürü reddetmiş. Parayı teminat olarak kabul etmiş. Yani dosya, istinaf sonucunu bekliyor. Olay bu. Adam her gün para para diye ağlıyor.



Benim şimdi şöyle bir önerim var: Cem Yılmaz 28 Ekim’deki gösterisinin gelirlerini Mehmetçik Vakfı’na bağışladığını söylemişti. O vakfın Cem Yılmaz’ın parasına ihtiyacı yok. O parayı bu şahsa versin.



Ya da bizim taraf medyası olarak aramızda para toplayalım. Yücel Koç, Ersoy Dede, Fuat Uğur öncülük etsin. Aramızda topladığımız parayı bu şahsa verip çenesi sussun. Nasıl fikir?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin