Pana Film'den flaş Bollywood hamlesi!

Bollywood’un lider firmalarından Eros International ile anlaştılar.

Google Haberlere Abone ol
Pana Film'den flaş Bollywood hamlesi!

Türkiye’nin önde gelen yapım şirketlerinden Pana Film, Bollywood’un lider firmalarından Eros International ile birlikte iki sinema filmi yapmak için anlaştı.



Uzun süredir gizli devam eden görüşmelerin sonunda Hindistan ve Türkiye’nin en önemli yıldızlarının yer alacağı sinema filmi projeleri için hikayeleri belirleyen iki şirket, senaryo çalışmalarına başladı. İki ülkede ve iki dilde çekilecek olan sinema filmleri ile birlikte Hindistan’a açılacak olan Pana Film, Türkiye, Hindistan, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da büyük ses getirmeye hazırlanıyor. 30 yıldır Hint sinemasına yön veren Eros International ve 15 yıldır Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren Pana Film kurdukları bu ortaklık ile birlikte oldukça geniş bir coğrafyaya hitap eden başarılı yapımlara imza atacaklar.



Pana Film Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurtlar Vadisi dizisinin yıldızı Necati Şaşmaz, anlaşmayla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Eros International ile kurduğumuz bu ortaklıktan dolayı çok mutluyuz. Anlatacağımız yeni hikayelerle Türk seyircisini Hintli seyirciler ile bir araya getirmek ve kültürümüzü Pana Film’in vasıtasıyla dünyanın diğer bölgelerine de taşımak istiyoruz. Ülkeler ve kültürler arasında bir köprü olmak ve ilk Hint-Türk ortak yapımı sinema filmlerinin yapımcıları olarak tarihi bir başarı elde etmek iki şirketin de ortak gayesini oluşturuyor.  Bu ortaklığın herkese yeni fırsatlar doğuracağına inanıyoruz. Bu anlaşma bizim için sadece bir başlangıç. İzleyicilerimizin bu başarılı ortaklığın meyvesi olacak filmleri zevkle seyretmeleri için sabırsızlanıyoruz.”



Eros International Yönetim Kurulu Başkanı Kishore Lulla yaptığı açıklamada “Pana Film gibi güçlü bir şirketle anılmaktan gurur duyuyoruz. Çin ile birlikte yaptığımız ortak çalışmadan sonra Hint sinemasının etkinlik alanını global anlamda  arttıracağına inandığımız bu anlaşmayı imzaladık. Benzer kültürlerimize dayanarak, her iki bölgenin de seveceği, coğrafi ve dil anlamındaki engelleri aşacak filmler yapacağımıza inanıyoruz. Bu Hint-Türk ortak yapımları sayesinde sadece Türk seyircisi ile değil, aynı zamanda dünyanın en önemli bölgelerinden biri olan Ortadoğu-Kuzey Afrika seyircileri ile buluşacağımız için mutluyuz.” dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin