Özcan Deniz'li İstanbullu Gelin'in sezon finali tarihi belli oldu!

'İstanbullu Gelin' dizisi sezon finali yapmaya hazırlanıyor...

Google Haberlere Abone ol
Özcan Deniz'li İstanbullu Gelin'in sezon finali tarihi belli oldu!

Reyting yarışına sonradan giren ancak daha ilk bölümden itibaren zirveye ortak olan Star TV'nin iddialı dizisi "İstanbullu Gelin", sezon finali yapıyor...



Özcan Deniz, 17 Kasım'da seyirciyle buluşacak olan Avşar ve DNZ Film imzalı yeni filmi "Öteki Taraf"ta da başrolü paylaştığı Aslı Enver'le bu dizide bir kez daha kamera karşısına geçiyor.



Sektöre birçok yetenek kazandıran usta tiyatrocu İpek Bilgin'in muhteşem oyunculuğuyla devleştiği "İstanbullu Gelin", Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş'un başarılı rejisiyle de büyük alkış topluyor. O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği dizi, 16. bölümünün ekrana geleceği 16 Haziran tarihinde yaz tatiline girecek. Aralık ayından beri İstanbul ile Bursa arasında mekik dokuyan ekip yaz sonunda tekrar sete çıkacak. 



Öte yandan dizinin yönetmeni Zeynep Günay Tan, bir gazetenin hafta sonu ekinde "En içten göze sahip yönetmenler" arasında gösterildi. Bu konudaki gazete haberini "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin yönetmeni olan eşi Onur Tan, sosyal medya sayfasından gururla paylaştı.



 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin