'Özcan Deniz’in gösterisine döndü bu olay...'

Hürriyet Magazin Konseyi, haftanın öne çıkan olaylarını değerlendi.

Google Haberlere Abone ol
'Özcan Deniz’in gösterisine döndü bu olay...'

Kelebek yazarları Ömür GedikCengiz Semercioğlu ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Boşanan sevgili dönemi



Özcan Deniz ve boşandığı eşi Feyza Aktan arasında neler yaşanıyor? Önce el ele görüntülendiler, sonra birlikte çıktıkları tatilden fotoğraflar geldi. Bu görüntüler, “Öyleyse neden boşandılar?” diye tartışıldı. Magazin Konseyi bu duruma ne diyor?



Ömür Gedik: Özcan Deniz’in oğluna olan düşkünlüğünü biliyoruz, bu nedenle Feyza Aktan’la arasını iyi tutacağını tahmin etmek güç değil. Ama el ele olmaları ve birlikte tatil yapmaları tabii ki şaşırttı. Yine de ben bunun geçiş dönemiyle alakalı olduğunu düşünüyorum, uzun süreceğini ve tekrar evleneceklerini sanmıyorum. Yanılmış olmak isterim tabii.



Onur Baştürk: Ben hiç şaşırmadım. Boşandıktan sonra bir süre daha sevgili hayatı sürenler oldukça fazla artık. Çünkü evliliğin o yükünü üzerlerinden atıyorlar ve bir bakıyorlar ki aslında hâlâ birbirlerini seviyorlar. Ama sorunlar tekrar su yüzüne çıkınca da tamamen ayrılıyorlar. Şu an Özcan Deniz ve boşandığı eşi ilk evreyi yaşıyor: Boşanan sevgili dönemini...



Cengiz Semercioğlu: Özcan’ın gösterisine döndü bu olay... Boşanmadan iki hafta önce Almanya’dan dönerken kendin business’ta uçarken eşini ekonomide uçuracaksın, boşanma davasına yayın yasağı aldıracaksın, boşandıktan sonra da el ele göz göze fotoğraflar verip, birlikte tatillere çıkacaksın. O yüzden inandırıcı gelmiyor bana bu fotoğraflar...



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN



Tek celsede boşanmışlardı... El ele görüntülendiler!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin