Ozan Güven: Televizyona ağaç koysalar insanlar onunla bile fotoğraf çektirir

Don Kişot'um Ben oyunuyla gündemde olan Ozan Güven, "Televizyona ağaç koysalar insanlar onunla bile fotoğraf çektirir" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Ozan Güven: Televizyona ağaç koysalar insanlar onunla bile fotoğraf çektirir

Oyuncu Ozan Güven, Kadir Has Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Güven, gençlerin şöhret olmak ve para kazanmak için oyunculuğu seçtiğini dile getirerek, "İnsanların aklına, meslekten daha çok meşhur ve ünlü olmak geliyor" dedi.



Güven, gençlerin şöhret olmak ve para kazanmak için oyunculuğu seçtiğini dile getirerek, "İnsanların aklına, meslekten daha çok meşhur ve ünlü olmak geliyor" dedi. “Bu çok yanıltan ve gençleri yolundan çıkaran bir durum" diyen Güven, "Televizyona ağaç koysalar insanlar onunla bile fotoğraf çektirir" ifadelerini kullandı. “Bu çok yanıltan ve gençleri yolundan çıkaran bir durum" diyen Güven, "Televizyona ağaç koysalar insanlar onunla bile fotoğraf çektirir" ifadelerini kullandı.



Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; günümüzde yeteneğin gizli kalmayacağını belirten Güven sözlerine şöyle devam etti:



Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; günümüzde yeteneğin gizli kalmayacağını belirten Güven sözlerine şöyle devam etti: "Ben hala yetenekli olduğumu düşünmüyorum. Senaryo gelince önce oynayacağım karakterin adını soruyorum. "Ben hala yetenekli olduğumu düşünmüyorum. Senaryo gelince önce oynayacağım karakterin adını soruyorum. Çok kötü hikayenin iyi bir oyuncusu olmak istemem. Bu bana bir şey kazandırmaz ama o film raflarda tarihe kalacak. Çok kötü hikayenin iyi bir oyuncusu olmak istemem. Bu bana bir şey kazandırmaz ama o film raflarda tarihe kalacak. İyi bir projenin kötü oyuncusu olmaya razıyım."


Etiketler Ozan güven
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin