OZAN ARİF'TEN CANLI YAYINDA ŞOK EDEN SÖZLER

Ozan Arif ve İsmail Türüt, Kadir Çelik'in Fox TV'de hazırlayıp sunduğu Objektif adlı programa katıldı. Canlı yayınlanan program sırasında Ozan Arif öyle sözler etti ki, programın sunucusu Kadir Çelik kendisine müdahale etmek zorunda kaldı. İşte o şok sözlerin videosu...

Google Haberlere Abone ol
OZAN ARİF'TEN CANLI YAYINDA ŞOK EDEN SÖZLER


http://www.youtube.com/watch?v=7HSxLT75eSk


İsmail Türüt ve Ozan Arif, Kadir Çelik’in Fox kanalındaki programına çıktı. Ozan Arif şok ifadeleri ile şaşırttı.


Hrant Dink’in öldürülmesi sonrasındaki protestolarda yer alan "Hepimiz Ermeniyiz" sloganına da tepki gösteren Ozan Arif, "Hepimiz Ermeniyiz, diye pankart açanlar Hrant Dink’e hizmet etmemiştir" dedi.


"O salyangozları alır... "
Malatya’da misyonerlerin basılması olayını hatırlatan Ozan Arif, "Biz Müslüman mahallesinde de salyangoz satarız... Ulan satamazsın, neyi satıyorsun. Öyle konuştun mu ben de böyle diyeceğim. Biri almaz, ikiyi almaz salyangozu alır münasip bir yerine sokarlar adamın" dedi.


İŞTE O ŞOK SÖZLER;



Bu sözlerle şok olan Kadir Çelik, "Aman, aman" diyerek araya girip, Ozan Arif'i susturmaya çalıştı. Ozan Arif, klibin son derece çirkin olduğunu ve kendi yazdığı destanın kirletildiği anlattı. Arif, "Bu vatana bağlı Ermeni vatandaşlarımızı rencide etmekten Allah’a sığınırım" dedi.


TÜRÜT'TEN ERMENİLERE ÖZÜR


İsmail Türüt ise "Benim gibi düşünen, bu vatana bağlı olan Ermeni vatandaşlarımızın kalbini kırdıysak, rencide ettiysek özür dilerim" dedi.


İsmail Türüt, türküden dolayı pişman olmadığını söylerken, Ozan Arif de şiirdeki ifadeler nedeniyle özür dilemeyeceğini vurguladı. Türüt, "Şarkının sözleri birilerini itham etmek için değil ki, şarkıyı yanlış tahlil ettiyseniz benim suçum yok ki... " dedi.


İsmail Türüt, Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu’nun kendisi ile ilgili yazdığı ağır yazıdan sonra annesine yönelik söylediği sözlerden utandığını belirtti. Bunu kendisine yakışmadığını belirten Türüt, "Annesinden özür dilerim" dedi. www.gazetevatan.com.tr



 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin