Oyunculuk eğitimi almak için Londra'ya gitti

Gülper Özdemir, oyunculuk eğitimi için Londra'da.

Google Haberlere Abone ol
Oyunculuk eğitimi almak için Londra'ya gitti

En son ‘Meleklerin Aşkı’ dizisinde Berkay Hardal ile başrolü paylaşan oyuncu Gülper Özdemir, dizisinin bitmesinin ardından soluğu Londra’da aldı.



Oyunculuk workshoplarına katılmak için Londra’ya giden oyuncu, sık sık Türkiye-Londra arası mekik dokuyacak. Londra sokaklarındaki fotoğrafları ortaya çıkan Özdemir, sosyal medya hesabından yurtdışı paylaşımları yapmaya devam ediyor. Londra'da bir yandan modern dans eğitimleri de alan oyuncu, sıkı bir hazırlık temposuna girdi.



Gelen teklifleri de eğitimleri nedeniyle titizlikle değerlendirdiği öğrenilen oyuncunun, eğitimlerini tamamladıktan sonra yeniden bir dizi ile ekranlara döneceği iddia edildi.



Oyunculuk eğitimi almak için Londra'ya gitti



Gülper Özdemir kimdir?



Gülper Özdemir, 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini ABD Truman State Universty'de tamamlayan güzel oyuncu Gülper Özdemir aynı zamanda Almanya RheinMain University of Applied Sciences okulundan mezun olmuştur.



İlk oyunculuk deneyimini Bana Sevmeyi Anlat dizisi ile yaşayan Gülper Özdemir; daha sonra Kanal D ekranlarında yayınlanan; başrolü Ushan Çakır, Zeynep Çamcı, Haluk Bilginer ve Emre Kınay'ın paylaştığı Kara Yazı dizisinde Derya karakterini canlandırmıştır. Yine Kanal D ekranlarında yayınlanan; başrolü Pamir Pekin ve Caner Şahin ile paylaştığı Tutsak dizisinin kadrosunda Elif karakterini canlandırmıştır. Son olarak Show TV’nin Meleklerin Aşkı dizisinde Berkay Hardal ile başrolü paylaşarak büyük beğeni kazanmış, dikkatleri üzerine toplamıştır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin