Oyuncu çift, tek celsede boşandı

Seda Türkmen ile Bora Akkaş, tel celsede boşandı.

Google Haberlere Abone ol
Oyuncu çift, tek celsede boşandı

Oyuncu Seda Türkmen, iki yıl önce nikah masasına oturduğu, kendisi gibi oyuncu olan meslektaşı Bora Akkaş’la, tek celsede boşandı. Anlaşmalı olarak boşanan taraflar birbirlerinden herhangi bir tazminat ya da nafaka talebinde bulunmadı.



Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; ‘Fatih Harbiye’, ‘Hayatımın Aşkı’, ‘Kanatsız Kuşlar’ ve ‘Benim Tatlı Yalanım’ gibi dizilerde rol alan Seda Türkmen ile kendisi gibi oyuncu eşi Bora Akkaş’ın iki yıl önce Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşen bir düğünle evlenmişti.



Magazin gündeminde çiftin evliliğinin birinci yılı dolmadan boşanmanın eşiğine geldiği yer almıştı. Ancak daha sonra barıştıklarına dair haberler çıkmıştı. Aradan iki yıl geçtikten sonra oyuncu çiftten Seda Türkmen avukatı Burcu Ergin aracılılığıyla geçen hafta İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak iki yıllık eşi Bora Akkaş’a boşanma davası açtı.



Seda Türkmen’in mahkemeye sunduğu dilekçede, eşiyle fikren ve ruhen anlaşamadığı ve bu nedenle evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı belirtmişti. Çift mahkemeye sunduğu ‘anlaşmalı boşanma protokolünde, birbirlerinden herhangi bir tazminat ya da nafaka talebinde bulunmamıştı.



Anlaşmalı olarak boşandılar



İstanbul Aile Mahkemesi’nde görülen boşanma davasının duruşmasına davacı Seda Türkmen ile davalı Bora Akkaş avukatlarıyla birlikte katıldı.



Mahkeme hakiminin ‘anlaşmalı olarak boşanma konusunda kararlı mısınız?’ sorusu üzerine söz alan Seda Türkmen, “Fikren ve ruhen anlaşamıyoruz. Boşanma konusunda anlaştık. Davalıdan herhangi bir maddi-manevi tazminat ve nafaka talebim yoktur” dedi.



Seda Türkmen’in ardından söz alan davalı Bora Akkaş ise, “Ben de boşanmak istiyorum. Davacıdan herhangi bir tazminat ya da nafaka talebim yoktur. Mal paylaşımı ve tasfiyesi konusunda herkesin malı kendinde kalacak. Boşanmamıza karar verilsin” diye konuştu.



Davayı karara bağlayan mahkeme, anlaşmalı boşanma protokolüne göre tarafların boşanmalarına karar verdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin