Oyuncu çift, imzayı attı

İki tanınmış oyuncu, nikah masasına oturdu.

Google Haberlere Abone ol
Oyuncu çift, imzayı attı

Türk Tiyatrosu'nun tanınımış isimlerinden Pelinsu Pir ve Levent Tülek çifti, 18 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz Pazartesi günü iki şahit eşliğinde Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde resmiyete döktü. Çiftin nikah şahitliğini yaşadıkları Moda semtinin muhtarı Zeynep Ayman ve yakın arkadaşları Avukat Barış Çabuk yaptı. 



Geçtiğimiz Şubat ayında Metin Üstündağ'ın kitabından uyarlanan 'Görüşmeyeli Uzun Zaman Oldu' oyunuyla 17 yıl sonra birlikte sahneye çıkan Pelinsu Pir ve Levent Tülek çifti, 18 yıldır olan birlikteliklerini, uzun zamandır verdikleri ve gerçekleştiremedikleri kararla, sürpriz bir şekilde resmiyete taşıdı. Kimselere haber vermeden evlendirme dairesinin yolunu tuttu. Yıllardır evli gibi olduklarını söyleyen çift, "Zaten mutluyduk, evlendik daha da mutluyuz" dedi.



Ünlü çift, sürpriz evlilikleri ile ilgili şunları söyledi: "Evet, herkes bizi evli biliyordu. Biz bile kendimizi evli sanıyorduk. Yoğun iş yaşamı, tiyatro, diziler vs. evlenmeyi unuttuk diyebiliriz. Şaka bir yana beraberliğimiz hem ailemiz hem çevremiz, hem de izleyicimiz tarafından o kadar kanıksanmıştı ki bizim hakkımızda evli denildiğinde, yazılıp çizildiğinde reddetmedik. Hatta size komik gelebilir ama her sene bir şekilde evlilik hareketine başlayıp yok şehir dışı işti, yok provaydı, oydu buydu derken unutup gidiverdik işte. Açık söylemek gerekirse on sekiz yıllık şahane bir birliktelikten sonra evliliğin bunun büyüsünü bozacağı fikrine kapılanlar bile oldu arkadaşlarımız arasında. Biz hariç! Biz Pazartesi evlendik ve mutluluğumuz ikiye katlandı. Sadece şahitlerimizin olduğu sade bir törenle dünya evine girdik. Hatta çok komik bir şey oldu. Bir sonraki nikaha gelen teyzelerle amcalar ayakta kalmamak için girdikleri salonda bizi görünce şaşırdılar. Hatta orada çalışan bir arkadaş çekim yapıyoruz sandı. Nikah sırasında davetsiz misafirlerin gözlerinin yaşarmasını ise ömür boyu unutmayacağız."



Darısı tüm bekarların başına!



Sürpriz nikahı kimselere duyurmadıklarını belirten Pelinsu Pir ve Levent Tülek çifti "Kendi Nikahımıza gittiğimizi ailemiz dahil kimseye söylemedik. Sonradan duyan herkes çok şaşırdı tabi. Uzun yıllardır bizi yakından tanıyan, tanımayan herkes ya direk ya da sosyal medya aracılığı ile ulaşıp mutluluğumuzu paylaştı. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Darısı bekarların başına diyelim. Hem  şaşkınlık, garip bir tazelik, yenilenmişlik hissediyoruz. Yani kısaca diyebiliriz ki zaten mutluyduk, evlendik daha da mutluyuz" sözleriyle mutluluklarını belirtti.



"Oyuncu çift, imzayı attı" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin