Oscarlı oyuncunun mektupları 15 bin dolara satıldı!

Holywood'un ünlü oyuncularından Audrey Hepburn'a ait mektuplar, açık artırmada 15 bin dolara alıcı buldu.

Google Haberlere Abone ol
Oscarlı oyuncunun mektupları 15 bin dolara satıldı!

Holywood'un en tanınan isimlerinden birisi olan Audrey Hepburn'a ait mektuplar, İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen açık artırmada 15 bin dolara alıcı buldu.



Bonhams Müzayede Evi tarafından yapılan açıklamada, ünlü oyuncunun 1951-1960 yılları arasında akılhocası ve dostu Sör Felix Aylmer'e gönderdiği 10 mektubu, adının açıklanmasını istemeyen bir koleksiyoncunun satın aldığını bildirdi.



Nişanlısından ayrılmanın düş kırıklığını anlatıyor



Hepburn, oyunculuk kariyerinin başında direksiyon dersleri alarak tanıştığı Sör Aylmer'a yazdığı mektubunda, nişanlısı James Hanson'dan ayrıldıktan sonra yaşadığı üzüntü ve düş kırıklığını anlatıyor.



Hollandalı bir asilzade ile İngiliz bir bankacının kızı olarak 1929'da Belçika'da dünyaya gelen Hepburn, 2. Dünya Savaşı sırasında annesiyle Hollanda'ya göç etmişti. Savaşın ardından Londra'ya taşınan ve bale okuluna devam eden Hepburn, oyunculuk kariyerine 1951'de rol aldığı "Young Wives Tale" filmiyle başlamıştı.



Hepburn, 1952'de Gregory Peck ile baş rolü paylaştığı "Roman Holiday" filmiyle En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar'a layık görülmüştü.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin