ÖMÜR GEDİK VE CENGİZ SEMERCİOĞLU'NUN OYUNCULUĞU MESLEKTAŞLARINDAN NASIL ELEŞTİRİ ALDI?

Hürriyet Gazetesi yazarları Ömür Gedik ve Cengiz Semercioğlu geçtiğimiz Çerşamba akşamı Çocuklar Duymasın dizisine konuk oyuncu oldular... Oyunculukları meslektaşları tarafından nasıl eleştirildi?

Google Haberlere Abone ol
ÖMÜR GEDİK VE CENGİZ SEMERCİOĞLU'NUN OYUNCULUĞU MESLEKTAŞLARINDAN NASIL ELEŞTİRİ ALDI?

Yüksel AYTUĞ / SABAH


Bravo Cengiz!


Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümlerinin tutmayacağını en ateşli savunanların başında Hürriyet'te yazan sevgili meslektaşım Cengiz Semercioğlu geliyordu. Dizi başladı ve reytinglerde zirveye kuruldu. Cengiz'e de Birol Güven'le girdiği "yemeğine" iddiayı ödemek kaldı. Ama yapımcı Birol Güven, "şeytan azapta gerek" misali bu ödemeyi dizi setine taşıdı. Cengiz'in, iddianın kefaletini ödediği sahne, "Çocuklar Duymasın"ın setine taşındı ve bu haftaki bölümde yayınlandı. Büyük laf eden Cengiz Semercioğlu, büyük lokmayı yutan ise Birol Güven oldu. Cengiz'in sıkıntıdan "kuantum hareketi" yaptığı sahne ise çok sevimliydi. Değerli meslektaşımı "medeni cesaretinden" dolayı içtenlikle kutluyor, setteki müthiş performansından dolayı "yeni oyunculuk tekliflerine" hazır olması gerektiğini düşünüyorum.



Burhan AYERİ/ AKŞAM


Çocuklar Duymasın'da 'Taşfırın Haluk' bir yandan 'Arabeski savunurken' aynı zamanda klasik batı müziği dersleri verdi. Kurgu güzeldi. Gereksiz bölüm ise Cengiz Semercioğlu, Ömür Gedik ve dizinin yapımcısı Birol Güven'in birlikte gözüktüğü bölümdü. Semercioğlu'nun 'Yeni hali tutmaz' deyişine cevap olduğunu, bilgi sahipleri anladı. Yanlış olan, Birol'un bunu 'Yama gibi' yerleştirmesiydi. Unutmadan ilave yapalım. Öylesi bir pub'da, siparişi verilen yemek ve içkileri bulamazsınız. Bu da kesinlikle ikinci yanlıştı. Havuç'un Cyrano de Bergerac'tan fazlaca esinlenme rolünü - Sonu da aynı olacak sanıyoruz- de başka zaman ele alırız.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin