'Omar ve Biz' Antalya Altın Portakal'da yarışacak!

Türkiye’deki ilk gösterimini 'Ulusal Uzun Metraj Yarışması'nda yapacak.

Google Haberlere Abone ol
'Omar ve Biz' Antalya Altın Portakal'da yarışacak!

Yönetmenliğini Maryna Er Gorbach ve Mehmet Bahadır Er’in yaptığı 'Omar ve Biz' Türkiye’deki ilk gösterimini 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde 'Ulusal Uzun Metraj Yarışması'nda yapacak.



Bu yıl 56'ncısı düzenlenecek Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin "Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması"nda jüri önüne çıkacak filmler arasında yer alacak 'Omar ve Biz'; Türkiye | Yunanistan sınırında yaşayan emekli komutan İsmet (Cem Bender)’in komşusu Sabri (Menderes Samancılar)’nin hayatını kurtaran iki göçmeni evlerinde misafir etmeye başlaması ile istemediği iki yeni komşusuyla arasındaki derin çatışmalı hikâyeyi anlatıyor.



26 Ekim 1 Kasım tarihler arasında gerçekleşecek ve başkanlığını yönetmen Zeki Demirkubuz'un yapacağı festivalde Türkiye'de ilk kez seyirci önüne çıkacak olan Omar ve Biz, Türkiye | Yunanistan sınırında yaşayan emekli komutan İsmet (Cem Bender)’in komşusu Sabri (Menderes Samancılar)’nin hayatını kurtaran iki göçmeni evlerinde misafir etmeye başlaması ile istemediği iki yeni komşusuyla arasındaki derin çatışmalı hikâyeyi anlatıyor.



'Omar ve Biz' Antalya Altın Portakal'da yarışacak!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin