Olaylı basın toplantısında gazetecilere saldırı!

Bursaspor'un Gürcistan takımı Chikhura Sachkhere'ye penaltı atışları sonucu 4-1 mağlup olarak Avrupa'dan elenmesinin ardından düzenlenen basın toplantısında olaylar çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Olaylı basın toplantısında gazetecilere saldırı!

Türkiyeli gazetecilere saldıran Gürcü basın mensupları ve taraftarlar Türkiyeli basın mensuplarını darp ederek ekipmanlarına zarar verdi. UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Gürcistan temsilcisi FC Chikhura Sachkhere ile Tiflis’te karşılaşan Bursaspor, normal süresi ve uzatma dakikaları 0-0 biten maçın ardından atılan seri penaltılarda rakibine 4-1 yenilerek Avrupa’ya veda etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısına Gürcistanlı gazetecilerin yanı sıra çok sayıda Gürcistanlı taraftar da girdi.

 

Şenol Güneş'in basın açıklamasının ardından Chikhura Sachkhere Teknik Direktörü Soso Pruidazeteze ve kaleci Kvilitaia da basın toplantısı düzenledi. Bu açıklamaların ardından galibiyet sevinci yaşayan Gürcistanlı gazeteci ve taraftarlar Türkiyeli gazetecilerle tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşürken bazı Türkiyeli gazeteciler darp edildi ve ekipmanlarına zarar verildi. Olay sırasında basın toplantısı odasında hiçbir güvenlik personeli bulunmazken, olayların ardından içeri güren güvenlik güçleri kavgayı yatıştırdı. (İHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin