OKTAY KAYNARCA GAZETECİLERE SALDIRDI

Arkadaşı Selçuk Yöntem'i 'Kuşdili' dizisinin setinde ziyaret eden Oktay Kaynarca'nın iddiaya göre yanında genç bir kız vardı. Kaynarca kendisini görüntüleyen muhabir ve kameramana silahını gösterdi. Dizi çalışanları da ekibi tartakladı.

Google Haberlere Abone ol
OKTAY KAYNARCA GAZETECİLERE SALDIRDI

Paşabahçe Doğanay Restoran'da çekim yapan 'Kuşdili' ekibinin önceki gece bir ziyaretçisi vardı. Kurtlar Vadisi'nin Çakır'ı Oktay Kaynarca. Kanal D'de yayınlanan 'Canlı Canlı' ekibinden muhabir Deniz Altuntaş ve kameraman Hakan Kılıçarslan da bu ziyaret sırasında Kaynarca ile yanında oturan genç kızı uzaktan görüntülüyordu. İddiaya göre çekim yaptıklarını görünce program ekibine saldırıldı. Kamerası kırılan ve tartaklanan ekip, Kaynarca'nın da kendilerine silah gösterdiğini ve "Sizi vururum. Buradan ölünüz çıkar kaseti verin" dediğini öne sürdü.


Küfürler yağdırdı
Altuntaş "İlk Selçuk Yöntem saldırdı, küfür etti, sonra ekip... Oktay da set ekibine emir veriyordu. Sonra belinden silahını çıkardı gösterdi ve sonra tekrar taktı. Bütün bu olaylar olurken oradaki Anadolu Kavağı Polis Noktası müdahale etmedi. 'Memur yok, 50 adamla nasıl müdahale edelim' dediler. 20 dakika sonra Beykoz'dan ekip geldi. Biz de karakola gidip şikayetçi olduk" dedi. Öte yandan programın istihbarat şefi Bilal Özbilge de olayı duyar duymaz Kaynarca'yı aradı. Ve iddiasına göre oyuncu ona da küfür etti.


Haber: Bora ENGİN - VATAN
 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin