Oğlu Nazlı Ilıcak'a yine Twittter'dan yüklendi!

Nazlı Ilıcak ve oğlu arasındaki siyasi polemik devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Oğlu Nazlı Ilıcak'a yine Twittter'dan yüklendi!

17 ve 25 Aralık sürecinde cemaate verdiği destek nedeniyle Sabah gazetsindeki yazılarına son verilen Bugün gazetesinde yazmaya başlayan Nazlı Ilıcak, hükümete verdiği destekle bilinen oğlu Mehmet Ali Ilıcak'la sık sık karşı karşıya geliyor.



Mehmet Ali Ilıcak, kayyum ataması sonrası Bugün ve İpek Koza grubu bünyesindeki diğer medya kuruluşlarına destek veren annesini Twitter hesabından eleştirdi.



Ilıcak, daha önce de annesini cemaate verdiği destek nedeniyle sık sık eleştirmişti.



Mehmet Ali Ilıcak şunları yazdı:



Ah canım anam bu ne enerji. Bu ne sahiplenme!Hep en önde sen olacaksın!Sorgusuz sualsiz her yolda ama hep en önde!Önüne arkasına bakmadan.Anacım"Torunlarıma bir gelecek bırakmak için mücadele ediyorum"diyorsun.Sana hep söyledim tek doğru yoktur her hadisenin 2 yüzü vardır..Anacım Sana her konuşmamızda biraz suhulet biraz sükunet;Gel torunlarınla bizlerle vakit geçir dedim.Her kavganın ortasında olma dedim.Ne desem boş,45 senem böyle geçti..Bu durum değişmeyecek.Sen değişmeyeceksin.Bu yüzden 1daha sana bişey demeyeceğim.Sende bende rahat edelim.



Öte yandan Nazlı Ilıcak, Yavuz Baydar gibi yazarların Bugün gazetesinin kayyuma devredilmesinden sonra yayınlanmayan yazıları da bugün diken.com.tr'de yayınlandı. Okumak için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin