ÖDÜLLÜ REKLAMLAR DOĞAN MEDYA CENTER´DA

Dünyanın en prestijli reklam yarışması olan Cannes Lions Uluslararası Reklam Festivali´nde dereceye giren eserler Doğan Medya Center´da sergileniyor.

Google Haberlere Abone ol
ÖDÜLLÜ REKLAMLAR DOĞAN MEDYA CENTER´DA

Reklam dünyasının Oscar'ı olarak kabul edilen Cannes Lions Uluslararası Reklam Festivali'nde ödül alan eserler İstanbul'da Doğan Medya Center'da sergilenmeye başlandı.

Televizyon, basın, açık hava, medya planlama, internet ve doğrudan pazarlama alanlarında ödül kazanan dünyanın en yaratıcı reklam kampanyalarının izlenebileceği serginin açılışı dün akşam Doğan Medya Center'da yapıldı.

Cannes Lions Uluslararası Reklam Festivali'nin 2002'den itibaren Türkiye temsilcisi olan Milliyet'in girişimi ile İstanbul'a getirilen sergi 6 - 10 Ekim tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

Bu sergi ile Festival'e gidemeyen reklam profesyonelleri ile bu konuda eğitim alan öğrenciler, ödül almış işleri bir arada görme fırsatını yakaladı. Sergide, dünyanın en iyi reklamcılarından seçilen jüri tarafından değerlendirilip 400 kadarı Grand Prix, Gold, Silver ve Bronz Aslan ödüllerine layık görülen reklamlar bulunuyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin