Ödül gecesine ünlü yağmuru

magazinci.com’un geleneksel hale getirdiği ‘Magazin Oskarları’ ödül töreni, önceki akşam Wyndham Grand Kalamış Marina Hotel’de yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Ödül gecesine ünlü yağmuru

Ev sahipliğini Nurettin Soydan’ın yaptığı ‘Magazin Oskarları’nda; iş, medya, televizyon, müzik, sinema ve tiyatro dalında birçok isim ödüllendirildi.



Geceye katılanlar arasında Müjdat Gezen, Emre Altuğ, Hande Yener, Sinan Akçıl, Burcu Güneş, Mustafa Keser, Bahar Öztan, Suzan Kardeş, Mustafa Erdoğan, Hakan Altun, Koray Avcı, Ebru Yaşar, İntizar ve Buzuki Orhan’ın da aralarında olduğu çok sayıda isim vardı. 



‘Yılın En İyi Programı’ ödülünü alan Sinan Akçıl, “Buradan Beyaz’a (beyazıt Öztürk) duyurulur. Televizyonu çok sevdim. Beyaz’ı geçmek için 19 sene, 7 ayım kaldı. Gözüm Beyaz’ın tahtında” dedi.



Ünlü şarkıcı, eski sevgilisi Hande Yener’le pişti olmasıyla ilgili, “Hande Hanım’ı görmedim, ödül törenlerinde böyle şeyler oluyor. Sahnede gözlerimi kapatırım. Aramızda bir problem yok değil, konuşmadığımız doğrudur” şeklinde konuştu. 



"BU SENE KAÇ ÖDÜL OLDU SAYAMADIM"



‘Yılın Fantezi-Pop Yorumcusu’ ve ‘Yılın Şarkısı’ ödüllerini alan Ebru Yaşar, “Biraz rahatsızım. Dışarıda yediğim bir şey yüzünden zehirlendim. İlaçlarla ayakta duruyorum. Bu sene kaç ödül oldu, saymadım” dedi.



YILIN EN İYİ DİZİ OYUNCUSU: ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ



Özge Özpirinçci, ‘Yılın En İyi Dizi Oyuncusu’ ödülünü iş adamı Fehmi Okuyucu’nun elinden aldı. Tuvana Türkay ise ‘Olanlar Oldu’ filmiyle ‘Yılın Sinema Oyuncusu’ seçildi.



'ARKA SOKAKLAR'A ÖDÜL



Kanal D'nni fenomen yapımı ‘Arka Sokaklar’a, ‘Yılın Polisiye Dizisi’ ödülü verildi. Show TV'de yayınlanan ‘Çukur’ ise ‘Yılın Drama Dizisi’ ödülüne layık görüldü.


Etiketler magazin oskarları
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin