Obama'nın fotoğrafçısı House of Cards'a transfer oldu

Yıllarca Obama’nın fotoğraflarını çeken Souza, dizi fotoğraflarını gerçeğe yakın bir şekilde çekti.

Google Haberlere Abone ol
Obama'nın fotoğrafçısı House of Cards'a transfer oldu

Amerika Birleşik Devletleri eski Başkanı Barack Obama’nın fotoğrafçısı Pete Souza, ABD’nin mevcut politik iklimine benzeyen içeriğe sahip siyasi dizi House of Cards’taki başkanı gerçeğe yakın bir şekilde fotoğrafladı.



Obama'nın fotoğrafçısı House of Cards'a transfer oldu



Netflix’in politik dizisi ‘House of Cards’ın beşinci sezon fotoğraf çekimleri yapıldı. ABD’nin eski başkanı Barack Obama’nın yıllarca fotoğrafçılığını üstlenen Pete Souza, bu defa ‘House of Cards’ın yıldızları Kevin Spacey ile Michael Kelly’nin fotoğraflarını çekti.



Obama'nın fotoğrafçısı House of Cards'a transfer oldu - Resim : 2



Fotoğrafçı Souza, dizide başkan Francis Underwood’u canlandıran Spacey ile kurmay başkanını oynayan Kelly’yi Washington’da, belli başlı noktalarda fotoğrafladı. Yıllarca Obama’nın fotoğraflarını çeken Souza, dizi fotoğraflarını gerçeğe yakın bir şekilde çekti.



Obama'nın fotoğrafçısı House of Cards'a transfer oldu - Resim : 3



“Kevin ve Michael ile çalışmak, onları Washington’ın en tanınan bölgelerinde çekmek bir zevkti” diyen Souza, “İster gerçek başkan olsun ister kurgusal başkan karakteri, çok heyecan verici bir deneyim” dedi.



Obama'nın fotoğrafçısı House of Cards'a transfer oldu - Resim : 4



Amerika’nın mevcut politik iklimine oldukça benzer şekilde gerçekçi bir içeriğe sahip olan House of Cards’ın 13 bölümlük 5. sezonu 30 Mayıs’ta Netflix’te ekrana gelecek. (NTV)



Obama'nın fotoğrafçısı House of Cards'a transfer oldu - Resim : 5



Obama'nın fotoğrafçısı House of Cards'a transfer oldu - Resim : 6


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin