'O ZAMAN KLİPLERİNİ DE YAYINLAMASINLAR'

Halen yoğun bakımda tedavi gören Müslüm Gürses'in menajeri Nevzat Takmaz, sanatçının oynadığı reklam filmi ile ilgili çıkan tartışmalara RS FM'de yayınlanan ‘Atilla Güner’le Akşam Postası’ programında açıklık getirdi.

Google Haberlere Abone ol
'O ZAMAN KLİPLERİNİ DE YAYINLAMASINLAR'

Programda Müslüm Gürses'in sağlık durumundaki gelişmeler hakkında da bilgi veren Takmaz şöyle konuştu:


"Bugün itibariyle ağabeyim bayağı iyi, iyiye gidiyor. Vücut diliyle hareket edebiliyor, bilinci yerinde. Yalnız kalpte de bir problem yok şuanda, dün biraz korkuttu bizi. O da karaciğer ve böbrek fonksiyonlarını kaybetti. Onun müdahalesini yaptılar. Şu anda düne nazaran daha iyi, ilerleme var yani çok iyi. Olumlu yönde, hafta sonuna kadar da sanırım yoğun bakımda kalması gerekiyor."


Atilla Güner: Bir de bir tartışma görüyoruz sosyal medyada Nevzat Bey, siz yakınsınızdır diye nasıl değerlendiriyorsunuz, bu Müslüm Gürses’in oynadığı çay reklamı yayınlanıyormuş galiba bir tartışmadır gidiyor. Sizce etik olarak nasıl bir tutum takınmalı reklam çektirenler?
 
Nevzat Takmaz: Şöyle, o bir iştir, o zaman kliplerini de yayınlamasınlar.


Atilla Güner: Siz farklı düşünüyorsunuz yani? Olabilir diyorsunuz?
 
Nevzat Takmaz: Tabi farklı bir şey, o zaman televizyonda filmlerini de göstermesinler, bu farklı bir olay. Çünkü en azından bu kurum bir devlet kurumudur, Çaykur biliyorsunuz.
 
Atilla Güner: Sizin için kırıcı bir şey değil bu doğru mu? Bazıları öyle diyormuş ama.
 
Nevzat Takmaz: Hayır değil çünkü zaten öyle planlanmıştı, belirli bir süresi vardı. Onlar tabi yayınlamak zorundalar. Onun için böyle bir şey olacağını da kimse tahmin edemiyordu.


Atilla Güner: Bunu mesela Müslüm Bey’e sorsak da acaba ne derdi? Normal mi derdi?
 
Nevzat Takmaz: Aynı şeyi söyler. Ağabeyimde aynı şeyi söyleyeceğine tahmin ediyorum. Çünkü o konularda çok hassastır. O zaman klibi de yayınlanmasın, diğer reklamları da yayınlanmasın, filmi de yayınlanmasın, böyle bir şey yok.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin