O röportaj nasıl gerçekleşti? Taraf'ta çıkan Cem Uzan röportajının perde arkası!

Taraf gazetesinde bugün yayınlanan Cem Uzan röportajı çok ses getirdi. Peki o röportaj nasıl gerçekleşti? Medyatava, Hüseyin Özay'a sordu...

Google Haberlere Abone ol
O röportaj nasıl gerçekleşti? Taraf'ta çıkan Cem Uzan röportajının perde arkası!

Röportajı yapan Taraf gazetesi muhabiri Hüseyin Özay, Cem Uzan'a ulaşma sürecinin yaklaşık 6 ay sürdüğünü ve Cem Uzan'ın çok duygusal bir süreçten geçtiğini belirterek röportajın ilk gün gece yarısına kadar devam ettiğini, çoğu zaman ara vermek zorunda kaldıklarını ifade etti.



Özay, Medyatava'ya şu açıklamalarda bulundu:



"Ben Cem Bey'e uzun zamandır ulaşmaya çalışıyordum. Buradaki avukatları aracılığı ile görüşüyordum. Kendisi birebir görüşmeyi kabul etmiyordu. Yaklaşık bir altı aylık sürenin sonunda ikna edebildim. 1 Ekim tarihinde sabah uçağı ile Paris'e gittim, öğleden sonra ulaştım. O gün gece yarısına kadar evinde beraberdik. Ertesi gün öğlen saatlerinde tekrar buluştuk ve Paris'in bilindik yerlerinde dolaştık. Cem Bey alesini ve bütün mal varlığını kaybettiği için çok zor zamanlar geçirmiş ve çok duygusal. Konuşurken çoğu zaman ara vermek zorunda kaldık. Çocukları da çok zor durumda kaldığı için üzgün ve artık olanların kendisinde kalmamasını istiyor. Bu röportajın devamında yaşananların ekonomik boyutunu yazacağız."



© MEDYATAVA




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin