'O gece ışıl ışıl parlamak istiyorum'

Genç oyuncu Afra Saraçoğlu, Hürriyet'ten Sinem Vural'ın sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
'O gece ışıl ışıl parlamak istiyorum'

Bu yıl 45’inci kez düzenlenecek Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde Afra Saraçoğlu, Aslı Bekiroğlu ve Merve Çağıran ile birlikte törenin merakla beklenen kategorilerinden 'Pantene Yıldızı Parlayanlar' ödülünün sahibi oldu.



Sinem VURAL / HÜRRİYET



O gece ışıl ışıl parlamak istiyorum



Pantene Altın Kelebek Ödülleri, Pantene ve Hürriyet Grubu işbirliğiyle bu yıl 45’inci kez düzenlenecek. Genç oyuncu Afra Saraçoğlu, Aslı Bekiroğlu ve Merve Çağıran’la birlikte törenin merakla beklenen kategorilerinden “Pantene Yıldızı Parlayanlar” ödülünün sahibi oldu. 9 Aralık’ta yapılacak ödül töreni için hazırlıklara başladığını belirten Saraçoğlu, “Pantene Yıldızı Parlayanlar’dan biri olarak kırmızı halıda ve sahnede ışıl ışıl parlamak istiyorum” diyor.



Bu yıl Pantene Yıldızı Parlayanlar’dan biri oldunuz. Geçmiş yıllarda kazananları ve onların yaşadıkları dönüşümü biliyoruz. Bu ödülün sizin kariyerinizi nasıl etkileyeceğini düşünüyorsunuz?



- Pantene Yıldızı Parlayanlar ödülünü önceki 3 sene alan tüm isimleri takip etmiştim. Ödülle birlikte hepsinin yıldızının daha da çok parladığını, muhteşem bir dönüşüm geçirdiklerini gördük. Bu sene ödülü alacak isimlerden biri olduğum için çok mutluyum. Bu ödül, benim için de çok güzel bir dönüşüm noktası olacak eminim.



Pantene Yıldızı Parla-yanlar’dan biri olduğunuz haberini nerede, nasıl aldınız?



- Haberi menajerim telefonda verdi, çok sevindim. Daha sonra hemen annemi aradım.



Türkiye’nin en prestijli törenlerinden Pantene Altın Kelebek’te ödül almak için sahneye çıkacak olmak size ne hissettiriyor?



- 45 yıldır Türkiye’nin en başarılı, en sevilen isimlerini taşıyan bir sahnede yer almak benim için çok heyecan verici. Pantene Altın Kelebek, ülkemiz çok değerli bir tören. Ödül alan isimlerden biri olduğum için çok mutluyum. Ödülü aldığımı öğrendiğim andan itibaren hayatımda çok güzel bir dönüşüm başladı ve 9 Aralık gecesi bu dönüşümümü taçlandırmış olacağım.



Tören için hazırlıklara başladınız mı?



- Başlamaz olur muyum, tabii başladım. Gecede mükemmel görünmem gerekiyor. O yüzden kendimi baştan sona bir bakıma aldım. Pantene Yıldızı Parlayanlar’dan biri olarak kırmızı halıda ve sahnede ışıl ışıl parlamak istiyorum. Saçlarım, makyajım ve kıyafetimin şimdiye kadar yaptıklarımın en iyisi olmalı.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin