Nusret, Şahenk'in oteline imzayı attı: Bütün dünyaya hayırlı olsun

Ferit Şahenk'in otelini Nusret devraldı. Maçka'daki otel için imzalar atıldı.

Google Haberlere Abone ol
Nusret, Şahenk'in oteline imzayı attı: Bütün dünyaya hayırlı olsun

Nusr-et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe, İstanbul Maçka'da bulunan Park Hyatt otelini satın aldı. Şubat ayında kurduğu Nusret Turizm Yatırım A.Ş. ile oteli devralan Gökçe, anlaşmaya imza attığı anların görüntülerini Instagram hesabından paylaştı.



Nusret paylaşımında, "Benim için hayal olan bugün gerçek olan İstanbul Park Hyatt otelin sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bütün dünyaya hayırlı olsun" notunu yazdı.



 






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Benim için hayal olan bugun gerçek olan İstanbul park hayatt otelin sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum bütün dünyaya hayırlı olsun . today I reached my dream and lifelong goal of own hotel I am very proud to announce that I bought the diamond of Istanbul Nisantasi Park hayatt hotel#saltbae #salt #saltlife



Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)'in paylaştığı bir gönderi (22 Mar, 2019, 11:07öö PDT)






Rekabet Kurulu geçtiğimiz günlerde, Doğuş Holding A.Ş.'nin kontrolünde bulunan Arena Otel Lokanta ve Eğlence Yerleri İşl. ve Tur. Yatırımları A.Ş. aktifinde yer alan ve ‘Park Hyatt' adı altında Hyatt International LLC tarafından işletilmekte olan gayrimenkul ve sair kısım ilavelerin ve Arena Otel Lokanta ve Eğlence Yerleri İşl. ve Tur. Yatırımları A.Ş.'nin tüm paylarının Nusret Turizm Yatırım A.Ş.'ye devredilmesine izin vermişti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin