Nurseli İdiz canlı yayında ev istedi

Ünlü oyuncu Nurseli İdiz, canlı yayında başarılı komedyen Şahan Gökbakar'dan kendisine ev alıp hediye etmesini istedi.

Google Haberlere Abone ol
Nurseli İdiz canlı yayında ev istedi

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Kenan Erçetingöz ile Yüz Yüze programına konuk olan ünlü oyuncu Nurseli İdiz, başarılı komedyen Şahan Gökbakar'a seslendi.



Alkol problemi nedeniyle yaşadığı sıkıntıları anlatan Nurseli İdiz, "Şimdi iş konusunda her şey yolunda. Kendime de biraz zaman ayıracağım' dedi.



Kendisinin de hataları olduğunu kabul eden usta oyuncu, 'Korkular, endişeler, kendini suçlamak, pişmanlık vs. tekrar kötü döngüyü baştan sarmaya sebep olabiliyor. O döngünün kırılması çok önemli bir şey. Doktorum da bu döngüyü kırmaya çalışıyor. O da tabi 15 yıldır içinize, bilinçaltınıza yerleşmiş bir şey. Bunun üzerine tedavi görüyorum' ifadelerini kullandı.



Kenan Erçetingöz'ün 'Peki sanat camiasından size destek olan oldu mu? Şahan bir tweet atmıştı; 'Rehabilitasyon merkezine alalım kendisini' diye. Yardım edelim, parasız pulsuz manasında. Siz de ona bir cevap verdiniz' sözleri üzerine İdiz Şahan Gökbakar'dan bir istekte bulundu.



'EV HEDİYESİNİ KABUL EDERİM'



'Şahan isterse bana bir ev alabilir' diyen Nurseli idiz, 'Devlet benim rehabilitasyonu mu karşılıyor çok şükür. Babamdan emekli maaşım var, SSK'm var. Ama alırsa bana bir ev hediye ederse olur yani' şeklinde konuştu.



- GAZETEPORT

Kaynak : http://www.gazeteport.com/haber/124129/nurseli-idiz-canli-yayinda-ev-istedi#ixzz2HTRWfg9M


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin