Nurgül Yeşilçay 'Kapıcı Gülperi' Timuçin Esen 'Avukat Kadir' oluyor!

Tims&B'nin imza atacağı 'Gülperi' dizisinin ayrıntıları belli olmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Nurgül Yeşilçay 'Kapıcı Gülperi' Timuçin Esen 'Avukat Kadir' oluyor!

Yeni yayın döneminin en iddialı dizilerinin başında Tims&B'nin imza atacağı 'Gülperi' dizisi yer alıyor.



Uzun süredir hazırlığı süren ve Show TV'de ekrana geleceği konuşulan projenin geçen aylarda ilk el sıkışılan oyuncusu Nurgül Yeşilçay olmuştu. Senaryosunu reyting rekortmeni projeleri kaleme alan Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat'ın yazdığı dizi için şu günlerde hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Fatma Girik'in 'Gülsüm Ana' filminden yola çıkarak yepyeni bir hikâye yaratan ekip, ilk sahneleri Antep'te çekecek.



Geçen günlerde sosyal medyadan dizi için hazırlık yaparken fotoğrafını paylaşan Nurgül Yeşilçay, sınırda öldüğünü duyduğu eşi Eyüp'ün acısıyla kahrolan ve genç yaşta 3 çocuğuyla ayakta kalmaya çalışan Gülperi Çetin karakterine hayat verecek. Kayınpederi ve ailesinin oğullarının ölümünden sorumlu tuttuğu Gülperi'nin hayatı, hapse düşüp çocukları Bedriye, Hasan ve Can'a hasret kalınca iyice çıkmaza girecek. Hapishane çıkışı kayınpederinin zoruyla İstanbul'a gönderilen Gülperi, bir yandan kapıcılık yaparken, diğer yandan da bir modaevinde çalışıp para biriktirecek ve çocuklarını yanına almak için büyük bir hukuk savaşına girecek. Bu mücadelesinde Gülperi'ye en büyük desteği Timuçin Esen'in canlandıracağı gençlik aşkı avukat Kadir Aydın verecek. Avukat Kadir rolü için geçen aylarda Mahsun Kırmızıgül'le de görüşülmüştü. Ancak ünlü sanatçı, 'Mucize 2' filminin hazırlık ve çekim süreci nedeniyle teklifi kabul edemediğini açıklamıştı.



'Gülperi' dizisinin flachback sahnelerinde Nurgül Yeşilçay ile Timuçin Esen'in gençlik dönemini canlandıracak yıldızlar da rol alacak. Cem Karcı'nın yönetmen koltuğuna oturacağı ve etkileyici hikâyesiyle dikkat çeken dizinin ayrıca yeni yüzleriyle kendi yıldızlarını yaratması bekleniyor.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com



Nurgül Yeşilçay 'Kapıcı Gülperi' Timuçin Esen 'Avukat Kadir' oluyor!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin