Nurgül Yeşilçay'ın filmine 18+ şoku

‘Aşk Kırmızısı’ filminin basın gösterimi dün gerçekleştirildi.

Google Haberlere Abone ol
Nurgül Yeşilçay'ın filmine 18+ şoku

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Tayanç Ayaydın ve Ezgi Asaroğlu’nun paylaştığı ‘Aşk Kırmızısı’ basın gösterimi dün gerçekleştirildi. Osman Sınav, ‘Filme erotik sahnelerinden dolayı 18+ yaş sınırı gelebilir’ diyor



Osman Sınav yazıp yönettiği “Aşk Kırmızı” filmine erotik sahnelerinden dolayı 18+ yaş sınırı geleceğini söyledi. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Tayanç Ayaydın ve Ezgi Asaroğlu’nun paylaştığı filmin basın gösterim dün Kanyon’da gerçekleştirildi. 15 Mart’ta vizyona girecek olan  film, sevişme sahneleriyle dikkat çekiyor. Mehmet Erdem’in yıllar önce Tanju Okan’ın seslendirdiği ‘Kadınım’ adlı şarkıyı film için yeniden yorumladığı filmde özellikle Tayanç Ayaydın’ın eski sevgilisi oynayan Nurgül Yeşilçay ile eşini canlandıran Asaroğlu ile sevişme sahneleri öne çıkıyor.



Milliyet'in haberine göre, Nurgül Yeşilçay’ın fragmanda yer alan jartiyerli sahnelerinin filmden çıkarıldığı iddiaları gündeme gelmişti. Sınav’ın bu sahneleri kesmediği ortaya çıktı. Aynı anda iki kadına aşık bir adamın hikâyesi çerçevesinde aşk ve sadakat kavramının sorgulandığı filmin gösteriminde Tayanç Ayaydın’ın güzelliği karşısında şaşırdığı Nurgül Yeşilçay’a “Ya rabbel alemin” sözüyle iltifat etmesi salonda kahkahaya neden oldu. Filme eleştirmenlerse kırık not verdi.

Nil Kural: Çok zayıf bir romantik film “Oyunculuklarından diyaloglara, makyajlardan çekimlere dişe dokunur bir tarafı olmayan, çok zayıf bir romantik film. Hiçbir klişeyi atlamadan işliyor.”



Atilla Dorsay: Diyaloglar güldürdü 

“Televizyon dizisi havasında olmuş.  Seks tutkunu seyircileri sevindirebilir. Ciddi sinema seyircisine verecek hiçbir şeyi yok. Hiç amaçlamadığı halde diyaloglar güldürdü. Bunu da çeken ve yazan yönetmen düşünsün. Tayanç Ayaydın’da iş yoktu ama Nurgül Yeşilçay’ı çok beğendim.”



Ömür Gedik: Umduğum gibi değildi

“Filmin en önemli tarafı görselliği... Umduğum gibi değildi. Yerel filmler arasında izleyiciyi yakalayacağını düşünmüyorum. Filmin ilk yarısında cinsel içerikli sahneler vardı. Melodram ve dram çekmek isterken zaman zaman komedi çekmişler. Tarihe geçecek diyaloglar var. Oyunculuklar iyi.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin