NTV'DEN OSCAR'A ÖZEL YAYIN

Türkiye saatiyle 27 Şubat Pazartesi sabahı sahiplerini bulacak Oscarlar, NTV'den özel bir yayınla ekrana gelecek. Tören CNBC-e’den orijinal sesiyle, HD-e’de ise yüksek çözünürlüklü olarak yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol
NTV'DEN OSCAR'A ÖZEL YAYIN

"84. Oscar Ödülleri" 27 Şubat Pazartesi sabahı sahiplerini bulacak. Hollywood’un ve sinema sektörünün en prestijli ödüllerinin dağıtılacağı bu özel tören canlı yayınla NTV’de. Gecenin sunuculuğunu ise 9. kez ünlü komedi oyuncusu Billy Crystal üstlenecek... 
 
Oscar Ödül Töreni özel yayını 26 Şubat Pazar gecesi (pazartesi’ye bağlanan gece) saat 23:15’de Yekta Kopan’ın sunacağı, sinema eleştirmenleri Mehmet Açar, Tuğrul Eryılmaz, modacı Simay Bülbül ve Vogue Türkiye editörü Zeynep Yapar’ın değerlendirmeleri ile katılacağı “Oscar’a Doğru” programı ile başlayacak. Aynı kadro saat 00:00’da “Kırmızı Halı”dan geçiş yapacak yıldızların kostümlerini yorumlayacak.  Gece 03:30’da ödül töreni ile devam edecek muhteşem geceyi NTV simultane çeviriyle ekrana getirecek.
 
Tören CNBC-e’den orijinal sesiyle takip edebilecek. Yüksek çözünürlük farkıyla da HD-e’de yayınlanacak (HD-e, sadece D-Smart 58. kanalda).

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin