Nilüfer, elliye bir kala Vadi Açıkhava Sahnesi'nde!

Türk popunun vazgeçilmezi Nilüfer, 14 Eylül'de Vadi Açıkhava'da sahne alacak.

Google Haberlere Abone ol
Nilüfer, elliye bir kala Vadi Açıkhava Sahnesi'nde!

Atlantis Yapım’ın İstanbul’a kazandırdığı en genç açık hava sahnesi Vadi Açıkhava, 14 Eylül Cumartesi akşamı 49 yıldır Türk Pop müziğine yön veren isimlerden biri olan Nilüfer’i ağırlayacak.



Nilüfer seyircileri 70’lerden günümüze uzanan bir zaman tünelinde unutulmaz şarkılarla duygudan duyguya taşıyacak



Bu yazın başında açılan ve kısa sürede ünlü yıldızların gözde konser mekanı haline gelen, İstanbul’un en genç açık hava sahnesi Vadi Açıkhava, orman kıyısındaki muhteşem atmosferiyle birbirinden ünlü sanatçıları hayranlarıyla buluşturmaya devam ediyor.



Nilüfer, elliye bir kala Vadi Açıkhava Sahnesi'nde!



Yaşı olmayan Türk Pop müziğinin vazgeçilmezi Nilüfer, 70'lere Dünya Dönüyor, Başıma Gelenler, Oh Ya, Kim Arar Seni şarkılarıyla damga vurdu. 80'lerde Nilüfer fırtınası Varsa Söyle, Kar Taneleri, Erkekler Ağlamaz, Geceler, İspanyol Meyhanesi, Esmer Günler parçalarıyla sürdü. 90'lara geldiğimizde popun yükselişinden geri kalmadı ve Sen Mühimsin, Şov Yapma, Haram Geceler, Eğrisi Doğrusu, Son Perde, Mavilim, Çok Uzaklarda gibi unutulmaz hitlere imza attı. 2000'lerde Büyük Aşkım, Beni mi Buldun, Karar Verdin ile kitleleri peşinden sürükledi. 2011 ve 2013'te rock müzisyenleri ile yaptığı iki düet albümüyle müziğin nabzını tutmaya devam etti. 2016'da çıkardığı son albümü Yeniden, Yeni, Yine ve geçtiğimiz aylarda yayınladığı son teklisi Tik Tak ile sevenleriyle buluşan Nilüfer her daim kariyerinin zirvesinde.



Türk Popunun efsane ismi Nilüfer, 14 Eylül Cumartesi akşamı Açıkhava Konserleri kapsamında Vadi Açıkhava’da sevenleri ile buluşuyor. Nilüfer kariyerinin ellinci yılına bir yıl kala klasikleşmiş şarkıları ve son dönemdeki çalışmalarıyla seyirciyi duygudan duyguya taşıyacak.



İstanbul’un unutulmaz konser mekanları Rumelihisarı, Kuruçeşme Arena gibi kendine has bir ruhu olan Vadi Açıkhava, uzun yıllar boyunca şehrin buluşma noktası olma ve en güzel anılara ev sahipliği yapma hedefiyle inşa edildi. Vadi Açıkhava, hem konforlu dev oturma alanıyla hem de rahat bir görüş ve dinleme imkanı tanıyan açık alanı ile birbirinden keyifli konserlere ev sahipliği yapmaya devam edecek.



Nilüfer, elliye bir kala Vadi Açıkhava Sahnesi'nde! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin