Nilgün Belgün: Metin Akpınar'a aşıktım

Nilgün Belgün 'Hadi Be'ye konuştu....

Google Haberlere Abone ol
Nilgün Belgün: Metin Akpınar'a aşıktım

 Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu Türkiye'nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu başarılı oyuncu Nilgün Belgün oldu. Sanat yaşamındaki 41. yılını 23 Ekim’de Zorlu PSM'de “Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi’ isimli oyunun 500. gösterisiyle sanatseverlerle birlikte kutlamaya hazırlanan Nilgün Belgün, ‘Hadi Be’ canlı yayınınında  Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi açıklamalarda bulundu.



Tek Kadın Oyuncuyum



Erkek komedyenlerden sonra tek kişilik komedi yapan tek kadın olduğunu söyleyen Nilgün Belgün “ Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Ata Demirer’den sonra tek kişilik komedi yapan tek kadınım. “Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi’ oyunumla 4 yıldır kapalı gişe oynuyorum. Sahnede ki 41. yılımı 23 Ekim’de 500. oyunumla  kutlayacağım. Hüzünlü, komik ve müthiş. Hayat hikayemi anlatıyorum” dedi.



Metin Akpınar’a Aşıktım



Geçmişte Metin Akpınar’a karşı platonik olarak aşık olduğunu ve bugünkü hali olsaydı yine farketmeyeceğini söyleyen Nilgün Belgün “Her zaman söylüyorum Metin Akpınar’ın 41 yıl önce oyunculuğuna ve kimliğine aşıktım. O zamanlar böyle kilolu değildi ama olsaydı da benim için fark etmezdi. Benim için çok başarılıydı” dedi.



Dizilerde Oynamak İstemiyorum



Dizilerde artık oynamak istemediğini ve çok yorulduğunu söyleyen Nilgün Belgün “ Dizilerde oynamaktan artık çok yoruldum. Mesela 'Vatanım Sensin' dizisinde oynamam için hayranlarımdan sürekli mesajlar alıyorum. Tam benlikmiş öyle diyorlar. Ama  dizilerde oynamakta beni çok yordu. Gösterim başarılı olunca tüm dizi tekliflerini elimin tersiyle ittim' dedi.



Kıskanan Değil, Kıskanılan Kadın Oldum



Kıskanç birisi olmadığını ve konumundan dolayı kıskanılan kadın olduğunu söyleyen Nilgün Belgün “ Ben asla kıskanç değilim ve kıskanç kadında olmadım. Ama olduğum konumdan neşemden dolayı hayatta ve projelerimde hep kıskanılan kadın oldum” dedi.



Kimseyi Kimseden Ayırmadım



İlişki konusunda kadınların kendisini kıskanmadığını ve kimseyi eşinden, nişanlısından ayırmadığını söyleyen Nilgün Belgün “ İlişki konusunda kadınlar beni kıskanmıyor. Yolda beni gören kadınlar eşini arıyor seninki yanımda diye. Bu kesinlikle güven meselesi. Hiç kimsenin eşini nişanlısını sevgilisini  ayırmadım' dedi.



Ayakkabılara Zaafım Var



Ayakkabılara karşı zaafı olduğunu ve ayakkabılarını başkalarına veremediğini söyleyen Nilgün Belgün “ En çok zaafım ayakkabıdır. Peynir almaya gidip ayakkabı alıyorum. Evde çok ayakkabım var ve kızlarıma veriyorum. Başkalarına veremiyorum çünkü görmem lazım o verdiğim ayakkabıları” dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin