New York Times Hürriyet'i savundu, sosyal medyada hedef oldu!

Türkiye medyasına uygulanan baskıya tepki gösterdi, eleştiri okları kendisine döndü...

Google Haberlere Abone ol
New York Times Hürriyet'i savundu, sosyal medyada hedef oldu!

ABD'nin köklü gazetelerinden New York Times gazetesinin yazı işleri kurulu, Türkiye’de yaşanan son gelişmelerle ilgili önceki gün “Türkiye üzerinde karabulutlar” başlıklı bir yazı kaleme aldı.



Gazetenin internet sitesinde yayınlanan yazıda, Erdoğan'ın Hürriyet gazetesine yönelik eleştirilerine tepki gösterilirken, Türkiye hükümetinin medyaya yönelik baskılarına karşı NATO müttfeki ülkere önlem çağrısında bulunuldu.



Gazetenin bu eleştirileri, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da da büyük yankı yarattı. Kısa sürede Twitter'da #NewYorkTimes hastag'iyle gündem olan NYT de eleştiri oklarından nasibini aldı. 



Erdoğan'ın Hürriyet'e yönelik tavrına tepki gösterdiği ve NATO'ya çağrıda bulunduğu için hedef haline gelen gazeteye yönelik Twitter'da tepki içerikli paylaşımlarda bulunuldu.



İşte, o mesajlardan bazıları:



 




Amerikan New York Times iti biryerden Alman claudia roth kaşarı bir yerden saldırıyor.Sorunlarımızı kendi içimizde hallederiz.Size ne battı.


— SERHAN GÜRLER سرحان (@SERHANGRLER) May 24, 2015



Sev veya sevme bu ulkeye disardan darbe yapi cagrisi geliyor ve icimizde Siyonist Köpeklerde destek veriyor. New york Times


— yeni çeri (@ceri61tr) May 24, 2015



New York Times Türkiye'nin içişlerine müdahale ediyor,cemaat ise büyük bir keyifle manşetlerine taşıyor...yeter artık kendinize gelin!!!!.


— Seyit Erçin (@eren42) May 24, 2015



Dünyanın en büyük yahudi gazetesi New York Times resmen Türkiye'yi işgal edin diye NATO ve ABD'ye yalvarıyor. pic.twitter.com/dlqhxoKieF


— Murad Karadeniz (@murad_karadeniz) May 24, 2015



ne olursa olsun iç işlerimize karışmak New York Times ın haddi değil akıllı ol New York Times


— Melih Alibekiroğlu (@alibekiroglu) May 24, 2015



New York Times Todays Zaman CNN Fox Bugün Zaman Hürriyet Ve diğerleri Hepiniz kaybedeceksiniz #HaddiniBilNewYorkTimes pic.twitter.com/kM5WgAigSe


— ALPER#RTE (@AKalper53) May 24, 2015
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin