Netflix’in en iddialı film projelerinden Bright’tan yeni fragman

Bright, Netflix'in 2017’deki en iddialı film projelerinden biri olarak gösteriliyor.

Google Haberlere Abone ol
Netflix’in en iddialı film projelerinden Bright’tan yeni fragman

Suicide Squad ve End of Watch filmlerinin yönetmeni David Ayer’ın yönetmenliğini üstlendiği, Netflix’in 2017’deki en iddialı film projelerinden Bright’tan yeni bir fragman paylaşıldı.



Netflix’in en iddialı film projelerinden Bright’tan yeni fragman



22 Aralık 2017’de tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te izleyebileceğiniz filmin başrollerinde Will Smith, Joel Edgerton ve Noomi Rapace bulunuyor.



Netflix’in en iddialı film projelerinden Bright’tan yeni fragman - Resim : 2



Filme özel hazırlanan albüm için, son zamanların en başarılı soundtrack albümlerinden “SUICIDE SQUAD: THE ALBUM”’ün yaratıcıları Atlantic Records ve David Ayer bir araya geldi. BRIGHT filminin son fragmanında da kullanılan parçalar izleyicinin tadını damağında bırakacak. “BRIGHT: THE ALBUM” hakkında çok daha detaylı bilgi içeren global duyuru çok yakında yapılacak.



İşte, Bright'ın yeni fragmanı; 





Bright Hakkında:



Suicide Squad ve End of Watch filmlerinin yönetmeni ve Training Day filminin yazarı David Ayer’ın yönetmenliğini üstlendiği aksiyon-gerilim filminde, farklı geçmişlere sahip iki polisin hikayesi anlatılıyor. Bir insan olan Ward (Will Smith) ve bir ork olan Jakoby (Joel Edgerton) rutin bir gece devriyesine çıktıklarında bildikleri dünyanın geleceği, bir günde tamamen değişiyor. Hem kendi kişisel farklılıklarıyla hem de düşmanlarıyla savaşan ikili, genç bir elf kadını ve yanlış ellere düşerse her şeyi yok edebilecek ve unutulduğu düşünülen kutsal emaneti korumak için birlikte çalışmak zorunda.



Netflix’in orijinal yapımı filmde Will Smith, Joel Edgerton, Noomi Rapace, Lucy Fry, Edgar Ramirez, Ike Barinholtz, Enrique Murciano, Jay Hernandez, Andrea Navedo, Veronica Ngo, Alex Meraz, Margaret Cho, Brad William Henke, Dawn Olivieri ve Kenneth Choi yer alıyor.  Yönetmenliğini David Ayer’ın yaptığı filmin  senaryosu Max Landis’e ait.  Filmin yapımcılığını ise David Ayer, Eric Newman ve Bryan Unkeless paylaşıyor. Bir Netflix Orijinal filmi olan Bright, 22 Aralık 2017’de tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak.



Netflix’in en iddialı film projelerinden Bright’tan yeni fragman - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin